Seuraa Visma

​Uusi pilvipohjainen ePasseli pienyrityksen kirjanpitoon ja laskutukseen

Lehdistötiedote   •   Joulu 11, 2017 08:25 EET

Pienyritysten liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo Visma Passeli Oy lanseeraa uuden pilvipohjaisen ePasseli -palvelun. Tämän myötä modernit ja suurille yrityksille tutut teknologiat ja toiminnallisuudet saadaan myös pienyritysten käyttöön.

Visman lanseeraama ePasseli vie pienyritysten kirjanpidon ja laskutuksen pilveen, mikä mahdollistaa modernit toiminnallisuudet kuten mobiilikäytön ja automaation hyödyntämisen. Helppokäyttöisyys on järjestelmän tärkeimpiä ominaisuuksia.

ePasseli on enemmän kuin kirjanpito-ohjelma. Tavanomaisen kirjanpidon ja laskutuksen lisäksi tarjolla on monenlaisia valinnaisia lisäosia kuten tilausten ja tarjousten hallinnointi, verkkokauppa sekä API-rajapinta, jotka helpottavat yrittäjän elämää.

Reaaliaikainen kirjanpito ja kuittien skannaus
Kuitit skannataan kirjanpitoon helposti matkapuhelimella, jolloin kirjanpito on aina mukana. Kirjanpito pysyy myös aina ajan tasalla, sillä se muuttuu taustalla samaan aikaan kun uusia kuitteja skannataan tai esimerkiksi ostolaskuja käsitellään.

“Kyse on Visman kansainvälisestä, pienyrittäjille suunnatusta SaaS (Software as Service) palvelusta, jolla on jo yli 90 000 maksavaa asiakasta Ruotsissa, Norjassa ja Hollannissa. Passelin tuotekehitys on tehnyt merkittävän työn palvelun lokalisoinnissa Suomeen. Jokaisessa maassa meillä on hieman erilaisia tapoja toimia sekä vaatimuksia niin viranomaisten kuin muiden yhteistyötahojen, kuten pankkien, osalta. Passelin yli 20 vuoden kokemus suomalaisen pienyrittäjän laskutuksesta ja taloushallinnosta on ollut projektin osalta merkittävä ja siitä hyötyvät etenkin asiakkaat", kertoo Visma Passelin Oy:n toimitusjohtaja Terhi Karasjärvi.

Ilmainen mobiilisovellus
Laskujen lähettäminen ja vastaanottaminen onnistuu ePasselilla helposti. Laskut voi lähettää asiakkaille missä ja milloin tahansa ja lasku on aina oikeassa muodossa. Laskujen kommentointi mahdollistaa yhteistyön yrityksen sisällä. Sovelluksen kautta voi perustaa uusia asiakkaita ja verkkokauppatilaukset saa suoraan kännykkään. Yrittäjä saa käsityksen yrityksen taloudellisesta tilasta suoraan omasta taskusta.

“Pilvipalvelu mahdollistaa nopean julkaisusyklin, jossa tuotekehityksen kaikki päivitykset ovat jatkuvasti asiakkaiden saatavilla. Ensi vuonna tulemme lisäämään ohjelmaan ns. tekoälyä, jossa koneellinen oppiminen tehostaa entisestään asiakkaan kirjanpidon automaatiota. Olemme kiitollisia siitä, että kansainvälinen konsernimme mahdollistaa näin laajan ja kattavan palvelun toteuttamisen myös Suomessa. Suomalainen pienyrittäjä hyötyy tästä merkittävästi”, valottaa Karasjärvi uuden palvelun taustoja.

Suomalaisen pienyrittäjän asialla
“Projektissa on ollut kymmeniä ohjelmistoalan ammattilaista varmistamassa, että saamme Suomeen sopivan uuden ajan pilvipalvelun, jossa on hyödynnetty teknologian viimeisiä tuulia. Tavoitteemme Passelilla on tarjota suomalaiselle pienyrittäjälle suuren yrityksen työkalut kustannustehokkaaseen hintaan. Haluamme auttaa yrittäjiä menestymään omassa työssään ja vapauttamaan aikaa taloushallinnon rutiineilta. Meillä on tarjolla myös muita yrityksen pyörittämistä tukevia työkaluja kuten ilmainen liiketoimintasuunnitelma sekä vinkkejä yrityksen perustamiseen”, muistuttaa Karasjärvi.

Tutustu ePasseliin: www.epasseli.fi

Lisätietoja:
Terhi Karasjärvi, toimitusjohtaja, Visma Passeli Oy, +358 50 325 1199

Visma Passeli Oy
Visma Passeli tarjoaa pk-yrityksille yritystoimintaan tarvittavat ohjelmistot yli 20 vuoden kokemuksella. Visma Passelilta yritys löytää ohjelmistot sähköiseen ajanvaraukseen, kotisivuihin ja verkkokauppaan sekä talous– ja materiaalihallintoon. Toisiinsa integroitavien ohjelmistojen avulla Visma Passeli helpottaa yritysten jokapäiväisiä toimintoja. Yli 30 000 yritystä käyttää Visma Passelin tuotteita kuukausittain. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 900 asiantuntijaa. Kotisivut: visma.fi/passeli.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.