Ohita

Tiedote -

Unkarilainen franchise ketju COOP valitsee Visma Retailin toimittamaan vähittäiskauppajärjestelmänsä (Retail IT)

CO-OP Hungary Plc, ketjun emoyhtiö, on valinnut Visma Retailin tarjouskilpailunsa voittajaksi toimittamaan uuden vähittäiskauppajärjestelmäratkaisun Unkarin COOP-franchise-ryhmälle. Unkarilaisen COOP-franchisen tarkoituksena on päivittää vähittäiskauppajärjestelmänsä Visma Retailin IT-ratkaisuilla; tällä päätöksellä se katsoo panostavansa suoraan ostokokemuksen parantamiseen.

COOP, johtava elintarvikkeiden vähittäismyyjä Unkarissa, on valinnut Visma Retailin IT-ratkaisut saavuttaakseen avainliiketoimintansa tavoitteet. Tällä investoinnilla COOP todistaa jälleen kerran, ettei se ole vain arvo-orientoitunut, perinteitä painottava organisaatio, vaan myös markkinatekijä, joka pyrkii jatkuvasti uudistumaan voidakseen paremmin täyttää asiakkaan tarpeet.

- Me haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua ja tuotevalikoiman, joka mahdollisimman hyvin heijastelee asiakkaittemme tarpeita. Haluamme myös antaa parhaat mahdolliset IT-työkalut kollegojemme käyttöön. Haimme kärkipään ohjelmistojärjestelmää edistämään COOP-franchisen liiketoimintatavoitteita ja valitsimme Visma Retailin IT-ratkaisut. Me odotamme, että tämä uusi teknologia mahdollistaa kaupallisten prosessiemme lisäoptimoinnin ja antaa meidän franchise-partnereillemme kyvyn johtaa liiketoimintaansa entistä tehokkaammin. Tämän tuloksena voimme tarjota todellisia etuja asiakkaillemme sekä kehittää kanta-asiakasohjelmaamme. Näin COOP-vähittäismyyntiketju pystyy ylläpitämään ja kasvattamaan markkinaosuuttaan, sanoo Géza Tóth, CO-OP Hungary Plc:n toimitusjohtaja.

Innovatiivisia ratkaisuja
Yhteistyössä paikallisen IT-järjestelmätoimittajan, Szintezis Plc:n kanssa Visma Retail toimittaa tukitoiminto-, myyntipiste- sekä kanta-asiakkuusjärjestelmän. Visma Retail Suiten, Visma Retail POS:n sekä kanta-asiakkuusohjelma Relevaten odotetaan olevan käyttövalmiina kaikissa COOP-myymälöissä vuoden 2017 kolmannen vuosineljänneksen alusta lähtien.

- Nykyaikaisessa vähittäiskaupassa on kyse siitä, että voidaan tuottaa saumaton asiakaskokemus, sitouttaa kuluttaja, jolla on valta valita – ennen ostosta, sen aikana ja kaupanteon jälkeen. Verkko-ostosratkaisut, jotka tukevat sekä vähittäismyyjiä että kuluttajia, ovat tällä digitaalisen vähittäismyynnin aikakaudella välttämättömiä, sanoo Peter Fischer, Division Director, Visma Retail.

- Vahvuudellamme Pohjolassa ja investoimalla tutkimukseen ja kehitykseen nousee ohjelmistomme monien muiden markkinoiden edelle. Olemme erittäin ylpeitä, että meitä pidetään luotettavana toimittajana myös Pohjolan ulkopuolella, sanoo Sven Arnquist, VP International Sales, Visma Retail.

COOP-supermarketketju, joka äskettäin juhli 20-vuotista taivaltaan, on kasvanut Unkarin johtavaksi elintarvikkeiden vähittäismyyntikaupaksi. Se toimii franchise-periaatteella koko maassa ja käsittää 2800 myymälää yli 1650 kunnan alueella. 32000 työntekijällään se on yksi Unkarin suurimmista työnantajista pienissä kaupungeissa. Yli 1,5 miljoonaa asiakasta päivittäin valitsee COOP-myymälän hankkiakseen tuoretuotteita, kuivaelintarvikkeita ja kotitalouden kemikaaleja. COOP Club kanta-asiakasohjelmassa on miljoona jäsentä.

Visma Retail auttaa vähittäismyyjiä menestyksekkäästi hankkimaan asiakkaita kauppapaikoilleen, kasvattamaan myyntiään parannetun ostokokemuksen avulla sekä sitouttamaan kanta-asiakkaita. Tämä kaikki saadaan aikaan hyödyntämällä taitavasti teknologiaa, joka tukee kaikkia välttämättömiä prosesseja kaikilla tasoilla. Tarjoamme täydelliset asiakasrajapinta- ja tukitoimintoratkaisut, joihin sisältyy laaja valikoima palveluita, kuten esim. myyntipisteohjelma, tukitoimintoratkaisut ja varastonhallinnan keskusjärjestelmät, lisäksi saatavilla on myös projektinhallinnan, konsultoinnin, käyttöönoton, tuen ja IT-toimintojen palvelut. Yli 30 vuoden laajan teollisen kokemuksen sekä syvän teknologisen tietämyksen avulla olemme kehittäneet ratkaisuja, jotka ovat räätälöitävissä eri segmenteille, kuten FMCG, farmasia ja erikoiskauppa.

Lisätietoja antaa:
Sven Arnquist, VP International Sales, Visma Retail, +46 (0)72-223 49 50, sven.arnquist@visma.com

Aiheet


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 7 400 employees and our net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland