Ohita
Tommi Laitinen on nimitetty Visma Software Oy:n toimitusjohtajaksi
Tommi Laitinen on nimitetty Visma Software Oy:n toimitusjohtajaksi

Tiedote -

Tommi Laitinen Visma Software Oy:n toimitusjohtajaksi - käyttäjälähtöinen ohjelmistokehitys keskiössä

Tommi Laitinen on nimitetty Visma Software Oy:n toimitusjohtajaksi 1.12.2020 alkaen. Laitinen siirtyy rooliin Visma Consulting Oy:n Tuotekehityspalvelut-yksikön liiketoimintajohtajan paikalta.

Tommi Laitinen siirtyy 1.12.2020 alkaen Visman sisällä uuteen rooliin Visma Software Oy:n toimitusjohtajaksi. Visma Softwarea 10 vuotta menestyksekkäästi luotsannut Juha Mäntylä siirtyi lokakuussa Visma Public Oy:n toimitusjohtajaksi.

Tommi tuo mukanaan vahvaa osaamista Visma Softwaren ohjelmistoliiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Tommilla on pitkä kokemus liiketoiminnan johtamisesta ICT-toimialalla eri rooleissa, erityisesti tuotteiden ja tuotekehityksen parissa.

Viimeksi Tommi on toiminut Visma Consulting Oy:n Tuotekehityspalvelut-yksikön liiketoimintajohtajana. Vismalle Tommi tuli yrityskaupan myötä vuonna 2017. Tällöin Visma osti OCTO3:n, jonka toimitusjohtajana Tommi työskenteli. Aiemmin hän on työskennellyt liiketoimintajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä Digia Oyj:llä. Visman sisällä hän on toiminut myös Visma Solutionsin ja Visma Enterprisen hallitusten jäsenenä. Työuransa hän aloitti ohjelmistokehityksen parissa ja hänellä on tutkinto sekä kaupalliselta että tekniseltä puolelta.

“Visma Software on erinomainen yritys ja koko tiimi on tehnyt loistavaa työtä arvostamani Juha Mäntylän johdolla. Otan tämän roolin vastaan nöyränä ja kiitollisena. Samaan aikaan olen innoissani ja ylpeä siitä, että pääsen työskentelemään näin hienon tiimin kanssa ja rakentamaan vielä vahvempaa kokonaisuutta. Minulla on tietysti paljon uutta edessä, mutta käärin hihat ja aloitan tutustumisen ihmisiin, liiketoimintaan, asiakkaisiin ja tuotteisiin mahdollisimman täysipainoisesti heti”, kertoo Laitinen.

Tulevassa roolissa Tommi korostaa yhtiön strategisten painopisteiden selkeää määrittelyä ja systemaattista käyttäjälähtöistä asennetta tuotteiden ja niihin liittyvien palveluiden kehittämiseen. “Olemme olemassa asiakkaitamme varten ja heidän kuunteleminen on kaiken keskiössä. Modernit toimintamallit ja avoin yrityskulttuuri luovat edellytykset kasvulle ja kehittymiselle, niin liiketoiminnan kuin osaavan henkilöstömme osalta”, toteaa Laitinen.

Laitisen mukaan tuoteliiketoiminnassa on kiinnostavaa nimenomaan tuotteen ja asiakasarvon sekä -tarpeen välinen yhteys. Lisäksi sydäntä lähellä on käyttäjälähtöinen kehittäminen. Näitä Tommi tulee painottamaan Visma Softwaren tuotteiden kehittämisessä, esimerkiksi taloushallinto-ohjelma Visma Fivaldin ja toiminnanohjausjärjestelmä Visma Novan käyttöliittymäuudistuksissa, jotka ovat parhaillaan käynnissä.

Lisätietoja:
Tommi Laitinen, toimitusjohtaja (1.12.2020 alkaen), Visma Software Oy, puh 040 505 1324

Visma Software Oy
Visma Software Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon, kiinteistöhallinnon ja urakoinnin digitaaliset ratkaisut erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin. Ratkaisuja käyttää Suomessa yli 14 000 yritystä. Visma Softwaren tuoteperheeseen kuuluvat Visma Fivaldi, Visma.net, Visma L7, Visma Nova, Visma Movenium, Visma.net Expense, Visma Payroll sekä Visma Entry. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1500 asiantuntijaa.

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä.

Suomessa jo 1500 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland