Ohita
Tiina Laapio on nimitetty Visma Solutionsin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi
Tiina Laapio on nimitetty Visma Solutionsin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Tiedote -

Tiina Laapio Visma Solutionsin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Tiina Laapio (35), on valittu ohjelmistotalo Visma Solutionsin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi. Hän nousee markkinoinnin johtoon viestintäpäällikön ja yhtiön PSA-tuotteiden markkinointipäällikön paikalta. Samalla markkinointipäällikkö Juha Kuokkanen ylennettiin vastaamaan Visma Solutionsin tuotemarkkinoinnista ja kasvuhakkeroinnin jalkauttamisesta koko yritystasolla.

Visma Solutionsin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi on valittu yhteisöviestinnän maisteri Tiina Laapio. Tiina on työskennellyt Visma Solutionsin markkinoinnissa lähes kuusi vuotta asiantuntijan, viestintäpäällikön ja PSA-tuotteiden markkinointipäällikön tehtävissä. Viime vuodet hän on vastannut Visma Severan ja ValueFramen tuotemarkkinoinnista sekä sisällöntuotannosta ja viestintäsuhteista. Hän on myös vastannut useiden vuosien ajan Visma Solutionsin asiakaspäivän, noin tuhat osallistujaa vuosittain vetävän tapahtuman järjestelyistä.

Ennen Visma Solutionsille tuloaan Tiina Laapio on työskennellyt mm. viestinnän suunnittelijana ja projektin vetäjänä mainostoimistoissa sekä tapahtumatuottajana. Tiinalla on erinomaiset markkinointiviestinnän, projektinhallinnan ja organisoinnin taidot. Hän on innovatiivinen, määrätietoinen ja kasvuhenkinen. Toisten auttaminen on hänelle tärkeää, mistä kertoo mm. hänen kiinnostuksensa fasilitointiin.

“Tämä on loistava mahdollisuus kehittyä ja oppia lisää. Kun katsotaan nopeimmin kasvavia SaaS-yrityksiä, joilla on tyytyväisimmät asiakkaat, heidän markkinointinsa ytimessä ovat luovuus, data ja ketteryys. Olennaista on, että kokeilemme, opimme ja parannamme tekemistämme nopealla tahdilla. Kasvu syntyy selkeästä strategiasta, uteliaisuudesta uuden oppimiseen, yhteistyöstä ja siitä, että tiimissä on mahdollisuus olla oma itsensä”, Laapio kuvaa.

Visma Solutionsin viime aikojen vahva panostus kasvuun näkyy myös markkinoinnissa. Markkinointi- ja viestintäjohtajan rinnalle perustettiin kasvupäällikön tehtävä. Uudeksi kasvupäälliköksi valittiin markkinointipäällikkö Juha Kuokkanen (37). Kuokkanen on työskennellyt Visma Solutionsilla lähes kymmenen vuotta erilaisissa markkinoinnin tehtävissä. Viime vuosina hän on panostanut vahvasti digimarkkinointiin ja vienyt koko markkinointitiimin työskentelyä ketterään kasvuhakkeroinnin (Growth Hacking) malliin.

Toimitusjohtaja Jussi Pekkala on tyytyväinen, kun markkinointiin löytyi uusi johto omien joukosta.

“Yksi palkitsevimpia asioita on, kun näkee ihmisten kasvavan ihmisinä, asiantuntijoina ja johtajina. Tiina sekä Juha ovat molemmat markkinoinnin huippuammattilaisia ja on yritykselle loistavaa, että heille molemmille löytyi seuraava kunnianhimoinen kasvun askel”, Pekkala sanoo.

Markkinointijohtajan paikka avautui, kun edellinen markkinointijohtaja Jussi Pekkala valittiin lokakuun alussa yhtiön toimitusjohtajaksi. Sitä edelsi toimitusjohtaja Ari-Pekka Salovaaran valinta Visman kansainvälisen Lower SMB -liiketoiminnan johtajaksi.

Lisätietoja:
Tiina Laapio, tiina.laapio@visma.com, +358 50 365 3949

Visma Solutions Oy
Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 9500 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,2 mrd. euron liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1300 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland