Ohita
Visma ja TalentAdore aloittavat yhteistyön
Visma ja TalentAdore aloittavat yhteistyön

Tiedote -

Tekoälyyn perustuvan rekrytointiteknologian kehittämiseen erikoistunut TalentAdore ja Visma yhteistyöhön

Koulu- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja tarjoava Visma Enterprise Oy on aloittanut myynnillisen yhteistyön tekoälyyn perustuvan rekrytointiteknologian kehittämiseen erikoistuneen TalentAdore Oy:n kanssa.

Rekrytoinnissa kilpailu parhaista osaajista on kiristynyt viime vuosina, ja työnantajat ovat valmiita panostamaan työnantajakuvaan entistä enemmän. Tämä on tehnyt rekrytoinnista entistä kilpaillumman markkinan, jossa uudet toimijat hyödyntävät uusinta teknologiaa rekrytointiratkaisuissaan.

Visman kehittämä Saima HR-järjestelmä tarjoaa kattavat työkalut koko työsuhteen elinkaaren hallintaan aina henkilöstön kehittämisprosesseihin saakka. Yhdessä TalentAdoren kanssa Visma Enterprise pystyy palvelemaan entistä paremmin Saima HR -tuotteen asiakkaita työsuhteen elinkaaren hallinnassa.

“Vuonna 2020 teimme markkina-analyysin, jonka lopputuloksena totesimme, että TalentAdore on erittäin innovatiivinen ja monipuolinen rekrytointiratkaisu. Se keskittyy erityisesti hakijakokemukseen ja tekoälyn hyödyntämiseen osana rekrytointiprosessia. Sovellus on saanut viime vuosina lukuisia palkintoja ja ollut esillä monissa medioissa”, kertoo liiketoimintajohtaja Kari Haapakoski Visma Enterprise Oy:stä.

TalentAdoren moderni rekrytointijärjestelmä auttaa luomaan positiivisen hakijakokemuksen jokaiselle työnhakijalle tekemällä hakemisesta helppoa ja viestimällä heille yksilöllisesti koko prosessin ajan. Samanaikaisesti käyttökokemus rekrytoijille ja rekrytoiville esihenkilöille on vertaansa vailla. Järjestelmän avulla voi tehokkaasti hallita koko rekrytointiprosessin työpaikkailmoituksien luomisesta palkkauspäätöksiin, osaajayhteisöiden rakentamiseen ja uusien työntekijöiden esiperehdytykseen.

“Saima HR:llä on pitkä ja hieno historia Suomessa. Olemme todella iloisia, että voimme jatkaa tätä matkaa yhdessä Visman kanssa. Tarjoamme jatkossa TalentAdoren modernin ja edistyksellisen rekrytointijärjestelmän saumattomana osana Saima HR -ratkaisua”, kertoo TalentAdoren toimitusjohtaja Saku Valkama.

“Tarjoamalla jatkossa TalentAdorea Saima HR:n ohessa, asiakkaamme saavat käyttöönsä nykyaikaisen ja kehittyvän tuotteen, joka yhdessä meidän ratkaisujemme kanssa tuo merkittävää lisäarvoa asiakkaille. Me taas pystymme keskittämään osaamista ja resursseja muiden HR-ratkaisujen kehittämiseen ja vahvistamiseen”, toteaa Kari Haapakoski.

Lisätietoja:
Kari Haapakoski, liiketoimintajohtaja, Visma Enterprise Oy, 050 380 9990
Saku Valkama, toimitusjohtaja, TalentAdore Oy, 040 524 7447

TalentAdore Oy
TalentAdore tuo inhimillisyyden osaksi rekrytointiasi. Moderni, tekoälyä hyödyntävä rekrytointijärjestelmämme automatisoi rekrytointiprosessinne manuaalisia työvaiheita ja mahdollistaa tehokkaan matchauksen sekä yksilöllisen hakijaviestinnän. Rekrytoijille ja rekrytoiville esihenkilöille jää enemmän aikaa inhimilliseen rekrytointityöhön. Ainutlaatuinen ratkaisumme on ihanteellinen organisaatioille, jotka haluavat houkutella enemmän sopivia hakijoita ja tehdä heistä yrityksen puolestapuhujia. https://talentadore.com/fi/

Visma Enterprise Oy
Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. www.visma.fi/enterprise

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä.

Suomessa jo 1500 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland