Ohita
Team Jumbo-Visman uudessa ilmeessä on mukana Visman logo
Team Jumbo-Visman uudessa ilmeessä on mukana Visman logo

Tiedote -

Team Jumbo-Visma saa uuden ilmeen vuodelle 2019

Visman tullessa pääyhteistyökumppaniksi, Team Jumbo-Visma aloittaa uuden vuoden uusitulla ilmeellä ja mukana on myös Visman logo. Uudet asut nähtiin ensimmäistä kertaa tänään lehdistötilaisuudessa Veghelissä, Alankomaissa.

Visma allekirjoitti vastikään viiden vuoden sopimuksen pääyhteistyökumppanuudesta alankomaalaisen ammattilaispyöräily- ja pikaluistelujoukkueen kanssa. Joukkue kilpailee 1.1.2019 alkaen nimellä Team Jumbo-Visma. Sopimus tukee Visman strategiaa laajentaa toimintaansa Euroopassa.

Visman logo on nyt mukana sekä pyöräily- että pikaluistelujoukkueen asuissa. Logo näkyy myös joukkueen ajoneuvoissa, urheiluvarusteissa sekä muissa Team Jumbo-Vismaan liittyvissä materiaaleissa.

“On hienoa, että brändimme näkyy yhden maailman parhaimpiin kuuluvan pyöräily- ja pikaluistelujoukkueen asuissa. Brändimme tulee tätä kautta tunnetummaksi sekä Alankomaissa, että ympäri Euroopan”, sanoo Visman toimitusjohtaja Øystein Moan.

Ammattilaispyöräilyjoukkue kilpailee merkittävissä UCI World Tour -kilpailuissa kuten Tour de France, Giro d’Italia ja Vuelta a España. 2019 kilpailulistalla ovat myös pohjoismaiset kilpailut Hammer Stavanger, Tour of Denmark ja Arctic race of Norway.

Team Jumbo-Visma on alunperin Alankomaista, mikä on Vismalle strategisesti tärkeä alue ja uusien liiketoiminta-alueiden investointikohde. Panostukset ovat osa Visman proaktiivista yrityskauppastrategiaa. Ohjelmistoyhtiö etsii jatkuvasti uusia mahdollisuuksia sekä olemassaolevilta, että uusilta markkinoilta ympäri Eurooppaa.

“Olemme saavuttaneet tilanteen, missä muutumme pohjoismaisesta ohjelmistoyhtiöstä eurooppalaiseksi. Team Jumbo-Visman tukemisella on tärkeä rooli kasvattaessamme jalansijaamme Euroopassa”, Moan jatkaa.

Lisätietoja:
Visman toimitusjohtaja Øystein Moan, + 47 920 80 000

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8000 työntekijää, yli 800 000 asiakasta ja NOK 8 537 miljoonan (n. 893 milj. euroa) liikevaihto vuonna 2017 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland