Ohita

Tiedote -

Suomen johtava kouluhallinnon ohjelmistojen tuottaja StarSoft Oy osaksi Vismaa

Visma vahvistaa osaamistaan kouluhallinnon ohjelmistoissa ja laajentaa toimintaansa Suomen markkinoilla ostamalla StarSoft Oy:n koko osakekannan.

-Visma avaa ohjelmistotuotteillemme uusia mahdollisuuksia ja vahvistaa asemaamme kouluhallinnon sektorilla tuoden toimintaamme pääomaa ja osaamista. Olemme vakuuttuneita, että tämä parantaa mahdollisuuksiamme tarjota entistä parempia ratkaisuja ja mahdollisuuksia niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille sekä työntekijöillemme, sanoo Jarto Tarpio, StarSoft Oy:n tietohallintojohtaja.

-Olemme kasvaneet Suomessa viime vuosina voimakkaasti. Tämä yrityskauppa vahvistaa Visman asemaa Suomen markkinoilla edelleen ja kasvattaa kilpailukykyämme käytettävyydessä ja mobiiliratkaisuissa. Olemme vaikuttuneita yrityksen toiminnasta ja olemme innokkaita kehittämään liiketoimintaa edelleen, toteaa Visman toimitusjohtaja Øystein Moan.

-Ylpeinä ilmoitamme, että opettajat, oppilaat, huoltajat ja oppilaitosten hallinnot ympäri Suomen toimivat ja viestivät jatkossa Visman kouluhallintoratkaisujen avulla. Oppilaitoshallintosektori on avainasemassa Vismalla ja tulemme kehittämään oppilashallintoratkaisujen tehokkuutta ja toimintaa Suomessa sekä kansainvälisesti, jatkaa Øystein Moan.

Lisätietoja tarjoaa:
Øystein Moan, Toimitusjohtaja Visma, +47 920 80 000
Jarto Tarpio, Tietohallintojohtaja StarSoft Oy, +358 50 561 7813

StarSoft Oy
StarSoft on Suomen johtava koulu- ja oppilaitoshallinnon ohjelmistoihin erikoistunut ohjelmistotoimittaja. StarSoft on perustettu vuonna 1987 ja sillä on 56 työntekijää. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Vaasassa. Yrityksellä on vahva asema ja laaja asiakaspiiri Suomen markkinoilla.

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. Pohjois-Euroopassa 400 000 asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita, jonka lisäksi 330 000 asiakasta käyttää Vismaa hosting-partnerina. Visma-konsernissa on 6 700 työntekijää ja vuonna 2014 sen liikevaihto oli 835 miljoonaa euroa. Suomessa Vismalla on 1000 työntekijää ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 7 400 employees and our net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland