Ohita
SPARin tukkuliike A.F. Blakemore & Son Limited valitsee Visma Retailin vähittäiskaupan kokonaisvaltaisen IT-ratkaisun tarjoajaksi

Tiedote -

SPARin tukkuliike A.F. Blakemore & Son Limited valitsee Visma Retailin vähittäiskaupan kokonaisvaltaisen IT-ratkaisun tarjoajaksi

A.F. Blakemore & Son Limited on valinnut Visma Retailin modernisoimaan teknologiansa sekä kasvattamaan ja kehittämään kestävää liiketoimintaa pitkän tähtäimen innovatiivisilla IT-ratkaisuilla. Yritys omistaa ja pitää toiminnassa 295:tä SPAR-myymälää ja toimii lisäksi tukkuliikkeenä 780 SPAR-kumppanimyymälälle Englannissa ja Walesissa.

– Visma Retail oli yksi harvoista toimittajista, jotka pystyivät tarjoamaan Blakemoren tarpeisiin sopivan ”end-to-end-tuotteen”. Kolme tärkeintä kriteeriämme kumppanin etsinnässä olivat kyky tarjota kokonaisvaltainen ratkaisu, innovatiivisuus sekä taloudellinen tilanne, joka mahdollistaa jatkuvat investoinnit tuotteeseen. Visma Retail täytti kaikki kriteerit, toteaa Robert Geere, A.F. Blakemore & Son Limitedin tietohallintojohtaja.

Digitaalisen vähittäismyynnin nopeaa kehitystä edistävät ratkaisut
Visma Retail tarjoaa Visma Retail Suite -ratkaisun, joka kattaa pääkonttorin toiminnot, keskeiset prosessit, myymälän taustasovellukset ja myyntipistealustan. Ratkaisu sisältää myymälän sisäisen teknologian, kuten viivakoodien skannauksen ja kassatoiminnot itsepalveluna (myyntipiste käytössä mobiililaitteessa) sekä myymälässä tapahtuvan hallinnan (kuten taustasovellukset mobiililaitteissa käytettynä, reaaliaikaisen raportoinnin sekä tehtävien ja työnkulun hallinnan).

– Visma on innovatiivinen toimittaja, joka pystyy edistämään ruoka- ja lähikaupan toimintaa. Tulevaisuuden lähikaupasta saatava kokemus tulee olemaan paljolti mobiilipohjainen. Se koostuu monenlaisista teknologisista innovaatioista, kuten edullisista ja tehokkaista kassatoiminnoista, jotka toteutetaan itsepalveluna. Halusimme ottaa käyttöön tuotteen, joka tukee tätä toimintaa ja luo pohjan digitaalisten ratkaisujen nopealle käyttöönotolle, Robert Geere kertoo.

– Teknologia kehittyy eksponentiaalisella vauhdilla, joten vähittäismyyjien on oltava ketterämpiä kuin koskaan aiemmin. Nykyään on reagoitava aiempaa nopeammin, kun tunnistetaan trendejä tai uudenlaista asiakaskäyttäytymistä. Tästä syystä Visma tarjoaa ratkaisuja, joiden avulla vähittäismyyjät voivat toimia reaaliajassa. Tarjoamme mielellämme innovatiivisia ratkaisujamme A.F. Blakemore & Son Limitedille, toteaa Sven Arnquist, Visma Retailin kansainvälisen myynnin johtaja.

Lisätiedot:
Sven Arnquist, kansainvälisen myynnin johtaja, Visma Retail, +46 (0)72 223 49 50, sven.arnquist@visma.com
Robert Geere, tietohallintojohtaja, A.F. Blakemore & Son Ltd, +44 7918 361103, rgeere@afblakemore.co.uk

A.F. Blakemore & Son Ltd
A.F. Blakemore & Son Ltd perustettiin vuonna 1917. Se on elintarvikkeiden ja juomien vähittäismyyntiin, tukkukauppaan ja jakeluun erikoistunut perheyhtiö. Yrityksen pääkonttori on Longacres Industrial Estatessa, West Midlandsin Willenhallissa. Yrityksen johdossa toimii Blakemoren perhe jo kolmannessa sukupolvessa – tällä hetkellä yritystä johtaa Peter Blakemore. Tällä hetkellä yritys työllistää yli 8 100 ihmistä, ja sen liikevaihto on noin 1,31 miljardia puntaa.

Visma Retail
Visma Retail auttaa vähittäiskauppiaita hankkimaan asiakkaita markkinapaikoilleen, lisäämään myyntiä parantuneen ostokokemuksen kautta ja kasvattamaan asiakasuskollisuutta. Tämä tapahtuu käyttämällä älykästä teknologiaa, joka tukee kaikkia tarvittavia prosesseja kaikilla tasoilla. Visma Retail tarjoaa liiketoimintaan kokonaisvaltaiset kaupankäynti- ja taustajärjestelmät monipuolisilla palveluilla. Näitä ovat muun muassa myyntipistesovellukset, vähittäiskaupan toiminnanohjausjärjestelmät, keskusjärjestelmät myymälöiden ohjaukseen ja valvontaan, varastonhallintajärjestelmät, verkkokauppa, asiakasuskollisuusjärjestelmä sekä palvelut, kuten projektinhallinta, toteutus, tuki, tekniset palvelut ja IT-toiminnot. 

Linkit

Aiheet


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 500 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 5 500 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 500,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 5 500 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland