Seuraa Visma

Saumatonta sopimushallintaa Visma Signilla ja Zefortin älykkäällä sopimusarkistolla

Lehdistötiedote   •   Touko 27, 2020 08:47 EEST

Visma Signin ja Zefortin yhteistyö parantaa sähköisen allekirjoittamisen ja sopimushallinnan prosesseja.

Visma ja Zefort ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä kaiken kokoiset yritykset saavat käyttöönsä ketterän sähköisen allekirjoituksen ja monipuolisen sopimushallintaratkaisun. Visma Signin avulla verkossa allekirjoitetut sopimukset voidaan jatkossa siirtää saumattomasti Zefortin älykkääseen sopimushallintajärjestelmään.

Yhä useampi sopimus tai muu asiakirja allekirjoitetaan sähköisesti verkossa. Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa yritysten toimintaa, toimii ajasta ja paikasta riippumatta sekä säästää aikaa ja kuluja. Allekirjoituksen jälkeen sopimukset voidaan tallettaa pilvipalveluun, josta ne löytyvät vaivattomasti aina tarvittaessa.

Visma Sign on noin 19 000 yrityksen ja organisaation käyttämä sähköisen allekirjoituksen palvelu. Visma Signin asiakkailla on jatkossa mahdollisuus ottaa käyttöön Zefortin sopimushallintajärjestelmä, jonka tekoälyominaisuudet automatisoivat sopimuksiin liittyviä rutiineja.

“Tässä kumppanuudessa palvelut täydentävät erinomaisesti toisiaan. Visman allekirjoituksen jälkeen asiakirjat siirtyvät automaattisesti Zefortin pilvipalveluun, tarjoten asiakkaalle sujuvan ja vaivattoman kokemuksen,” kommentoi Niklas Hakalax, Zefortin Head of Accounts & Partnerships.

“Vaivattomuus ja tietoturvallisuus on sähköisen asiakirjahallinnan keskiössä. Me Vismalla varmistamme ketterän ja turvallisen allekirjoituksen ja Zefort tarjoaa sopimuksille älykkään arkiston ja hallintajärjestelmän,” sanoo Aarni Honkaniemi, Product Manager, Visma Solutions.

Lisätietoja: 

Niklas Hakalax, Zefort - Partner, Head of Accounts & Partnerships, niklas.hakalax@zefort.com, +358 40 517 5046

Aarni Honkaniemi, Visma - Product Manager, aarni.honkaniemi@visma.com

Zefort

Zefort on nykyaikainen vaivattoman sopimushallinnan ratkaisu, joka muun muassa täydentää sähköisen allekirjoituksen prosesseja. Tekoäly arkistoi sopimukset keskitettyyn pilvipalveluun, joka mahdollistaa monipuoliset haut, muistutusten automatisoinnin ja jakamisen tiimin kanssa. Modernit yritykset valitsevat Zefortin pankkitasoisen tietoturvan, ensiluokkaisen käyttökokemuksen ja monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. www.zefort.com

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.