Seuraa Visma

Rauhala Yhtiöt ja Visma Software syventävät yhteistyötään pilvipohjaisten ohjelmistojen osalta

Lehdistötiedote   •   Loka 27, 2016 09:00 EEST

Rauhala Yhtiöt ja Visma Software ovat sopineet yhteistyön syventämisestä toiminnanohjausjärjestelmien ja taloushallinnon ohjelmistojen jälleenmyynnistä. Sopimuksen taustalla on tarve vastata yhä kasvavaan pilvipohjaisten toiminnanohjausjärjestelmien tarpeeseen suomalaisissa pk-yrityksissä.

”Siirtyminen perinteisistä ohjelmistomalleista aitoon pilvipalvelu-malliin on tasaisesti kasvattanut kysyntää kuluneen vuoden aikana. Yhteistyöllä Visma Softwaren kanssa varmistamme, että nykyiset ja uudet asiakkaamme saavat käyttöönsä alan parhaat pilvipohjaiset toiminnanohjausjärjestelmät”, sanoo Rauhala Yhtiöiden toimitusjohtaja Mika Hakanpää. ”Yritysarvoissamme on paljon yhteistä ja molempien toimintaa ohjaa luotettavuus ja avoimuus; molemmat tekijöitä, joita pk-yritykset Suomessa arvostavat”, jatkaa Hakanpää.

”Olemme tyytyväisiä, että voimme laajentaa jo entuudestaan merkittävää yhteistyötä Rauhala Yhtiöiden kanssa. Rauhala Yhtiöiden pitkäaikainen osaaminen toiminnanohjausjärjestelmien myymisestä, ammattitaitoinen henkilökunta sekä asiakaslähtöinen toiminta edesauttavat pilvipohjaisten toiminnanohjausjärjestelmien saatavuutta kohderyhmässämme”, sanoo Juha Mäntylä, Visma Softwaren toimitusjohtaja.

Lisätietoja antaa:
Mika Hakanpää, toimitusjohtaja, Rauhala Yhtiöt Oy, +35840 84 20 452, mika.hakanpaa(at)rauhala.fi
Juha Mäntylä, toimitusjohtaja, Visma Software Oy, +358400 406 767, juha.mantyla(at)visma.com

Rauhala Yhtiöt lyhyesti:
Rauhala Yhtiöt Oy on vuonna 1991 perustettu ICT-palveluja tarjoava perheyritys, toimitamme asiakkaillemme monipuoliset yritysjärjestelmät ja -palvelut nykyaikaisin menetelmin. Keskeiset liiketoiminta-alueemme ovat ohjelmisto- ja koulutuspalvelut, laskentapalvelut, konesali ja käyttöpalvelut sekä sähköinen sanomanvälitys. Palveluksessamme on 60 asiantuntijaa. Menestyksemme perustuu ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan, jonka hyvinvointiin panostamme. Kotisivu: rauhala.fi

Visma Software Oy lyhyesti:
Visma Software Oy tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla toiminnanohjaus- ja taloudenhallinnon ohjelmistoja. Tehtävänämme on varmistaa asiakasyritystemme menestys digitalisoimalla liiketoimintaprosesseja. Visma Software Oy on osa kansainvälistä Visma-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja -palveluiden tarjoaja. Visma-konsernilla on Suomessa lähes 1000 työntekijää, joista Visma Software Oy:ssä työskentelee noin 160. Kotisivu: visma.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.