Seuraa Visma

Priorite ja Proactum yhdistyvät ja muuttavat nimensä Visma Consulting Oy:ksi

Lehdistötiedote   •   Joulu 16, 2014 11:02 EET

Helsinki, 16.12.2014 
 

Suomalaiset ICT konsultointi- ja ohjelmistoprojektiyhtiöt Priorite Oy ja Proactum Oy sulautuvat ja uusi yhtiö tulee toimimaan nimellä Visma Consulting Oy.

Tammikuussa 2014 Visma osti Priorite Oy:n ja Proactum Oy:n ja tuli sitä kautta vahvasti Suomen konsultointimarkkinaan. Nyt organisaatiota selkeytetään ja yritykset sulautetaan yhteen. Samalla yhtiön nimi muuttuu Visma Consulting Oy:ksi. Uuden yhtiön vertailuliikevaihto vuonna 2014 tulee olemaan 9,5 miljoonaa euroa ja yhtiöllä on asiakashankkeissa yhteensä lähes 80 henkilöä. Yritykset ovat jatkaneet vahvaa kasvuaan ja vuonna 2014 kasvua tulee edellisvuoteen yli 20%.

Visma Consulting Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Petri Lillberg, joka on aiemmin toiminut sekä Prioriten, että Proactumin toimitusjohtajana. "Muutos selkeyttää hallintoa ja organisaatiota ja mahdollistaa vahvemman näkyvyyden yhden brändin kautta", kommentoi Petri Lillberg. "Meillä on jo vahva asema suomalaisessa ICT konsultointimarkkinassa ja tulemme kasvattamaan rooliamme agressiivisesti. Visman brändi auttaa meitä saamaan paremmin näkyvyyttä ja tunnettuutta markkinassa", hän jatkaa.

Uuden yhtiön toimipisteet ovat Helsingissä ja Tampereella. Tavoitteena on jatkaa agressiivista kasvua ja yhtiö suunnittelee rekrytoivansa yli 10 työntekijää lisää ensi syksyyn mennessä.

Lisätietoja:
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014

Lisää tietoa Visma Consultingista:

Visma Consulting Oy on ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen osaamisaluetta ovat ICT-alan konsultointi ja avoimen lähdekoodin tietojärjestelmäratkaisut kuten sähköinen asiointi, asian- ja dokumentinhallinta sekä portaalit ja kollaboraatioratkaisut. Yhtiön vertailuliikevaihto vuonna 2014 on yli 9,5 miljoonaa euroa ja sen kautta asiakashankkeissa on lähes 80 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä ja Tampereella. Lisätietoja www.vismaconsulting.fi

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.