Ohita
Pk-yrityksille markkinoiden helpoin ratkaisu tilaus- ja toimitusketjun hallintaan

Tiedote -

Pk-yrityksille markkinoiden helpoin ratkaisu tilaus- ja toimitusketjun hallintaan

Pk-yritykset pääsevät pian helposti ja kustannustehokkaasti hallitsemaan tilaus-toimitusketjuaan. Uudenlainen EDI-palvelu avaa pk-yrityksille mahdollisuuksia yhteistyöhön isojen ketjujen ja toimijoiden kanssa. Ratkaisu perustuu suomalaisen yritysohjelmistotalon Visma Solutions Oy:n ja suomalaisen integraatiotoimittajan Youredin, laajaan yhteistyöhön. Yhteistyö keskittyy sähköisen taloushallinnon sekä tilaus- ja toimitusketjun automatisointiin eri toimialoilla pilvipohjaisen integraatiopalvelun (iPaaS) avulla. EDI-ratkaisu tulee saataville tämän kevään ja kesän aikana.

“Uusi Maventa EDI-palvelu liitetään osaksi sähköisen taloushallinnon palvelua Netvisoria. Ratkaisun ansiosta pienillä toimittajilla on yhtäläiset valmiudet toimia kustannustehokkaasti tilaus-toimitusprosessissa kuin suuryrityksillä”, kertoo Visma Solutionsin tuotejohtaja Janne Lyytikäinen. Asiakkaat saavat palvelun käyttöön ilman investointeja ja erillistä avausmaksua.

Ratkaisusta hyötyvät tuhannet kotimaiset pk-yritykset, jotka toimittavat tavaraa tai palvelua isoille toimijoille ja ketjuille. Keskusliikkeille ratkaisu antaa mahdollisuuden tilata tuotteita pieniltä toimijoilta, koska jatkossa valikoiman ylläpito ei aiheuta ylimääräisiä hallinnollisia kustannuksia.

”Tilaus- ja toimitusketjuissa on paljon tehottomuutta ja hallinnon kustannuksia, joita voimme yhdessä pienentää. Visma Solutionsin kanssa tehtävä yhteistyö on loistava esimerkki siitä, kuinka yritykset voivat automatisoida laskujen ja tilausten välitystä”, sanoo Jaakko Elovaara, Youredin toimitusjohtaja. Tietojen liikkuessa automaattisesti virheet vähenevät merkittävästi, mikä säästää aikaa ja hallinnon kustannuksia kaikilta osapuolilta.

“Ratkaisu on kustannustehokas, skaalautuva ja yksinkertaisesti markkinoiden helpoin. Teknologiajohtajana ja palvelupohjaisena integraatioiden automaatioratkaisuna Youredi oli meille luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi”, tiivistää Kari Ryynänen, Visma Solutionsin ohjelmistokumppanivastaava.

Lisätietoja antavat:

Kari Ryynänen, ISV Manager, Visma Solutions, +358 40 584 6759, kari.ryynanen@visma.com

Jaakko Elovaara, CEO, Youredi, +358 44 7575758, jaakko@youredi.com

Aiheet

Kategoriat


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa jo yli 35.000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor, työnohjausratkaisut Visma Severa ja ValueFrame, budjetoinnin ja raportoinnin työkalu Visma Navita, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä sähköinen allekirjoituspalvelu Visma Sign. www.vismasolutions.com

Youredi on suomalainen teknologiatoimittaja, joka integroi yritysten sisäisiä ja yritysten välisiä tietovirtoja kustannustehokkaasti ja ketterästi. Youredin tarjoama pilvipohjainen integraatioalusta (iPaaS) tarjoaa tehokkaan ratkaisun ekosysteemien digitalisaatioon. Youredi on ollut vuodesta 2014 alkaen mukana tutkimusyhtiö Gartnerin raporteissa, viimeisenä kolmena vuotena Gartnerin Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service (iPaaS) -raportissa. Youredi on yksityinen suomalainen firma, jolla on toimistoja Helsingin lisäksi myös Yhdysvalloissa ja Singaporessa. www.youredi.com

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland