Ohita
Pilvipohjainen ePasseli-tuoteperhe laajenee - uusia ratkaisuja pienyrittäjien tarpeisiin

Tiedote -

Pilvipohjainen ePasseli-tuoteperhe laajenee - uusia ratkaisuja pienyrittäjien tarpeisiin

Pienyritysten liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo Visma Passeli Oy lanseeraa uusia ratkaisuja pilvipohjaiseen ePasseli -palveluun. ePasseli-tuoteperheen myötä modernit ja suurille yrityksille tutut teknologiat ja toiminnallisuudet saadaan myös pienyritysten käyttöön.

Visman lanseeraama ePasseli vie pienyritysten kirjanpidon ja laskutuksen pilveen, mikä mahdollistaa modernit toiminnallisuudet kuten mobiilikäytön ja automaation hyödyntämisen. Joulukuussa lanseerattu ePasseli Standard saa nyt rinnalleen kaksi uutta ratkaisua, jotka ovat ePasseli Laskutus ja ePasseli Solo. Helppokäyttöisyys yhdistää kaikkia ePasseli-tuoteperheen ratkaisuja.

Erilaisia ohjelmistovaihtoehtoja pienyrittäjien tarpeisiin
ePasseli Laskutus laajentaa ePasseli-tuoteperhettä puhtaaseen laskutukseen. Laskujen lähetys ja vastaanotto onnistuu täysin sähköisesti ja myös mobiilisti. ePasseli Solo yhdistää laskutuksen ja kevyen kirjanpidon. ePasseli Standard puolestaan pitää sisällään laskutuksen lisäksi laajemmat toiminnallisuudet kirjanpitoon. Standard-ratkaisuun voi lisätä useampia käyttäjiä, joka mahdollistaa yhteistyön järjestelmän sisällä. Laskutuksen puolelta kuitit siirtyvät suoraan kirjanpitoon, mutta kirjanpitoa voi hoitaa yrittäjän sijaan esimerkiksi ulkopuolinen kirjanpitäjä tai yrityksen työntekijä.

“Pienyrittäjä on ninja, jonka täytyy hallita kaikki yrityksen pyörittämiseen liittyvät asiat usein itse. Ajatus pienyrittäjän rinnalla kulkemisesta elää Passelissa vahvana. Lanseerasimme reilu kuukausi sitten ensimmäisen tuoteperheen palvelun ja vuodenvaihteen pyhistä huolimatta jo yli 500 yritystä on päässyt tutusmaan ePasselin maailmaan. Asiakkaiden palaute on ilahduttanut”, kertoo Visma Passelin Oy:n toimitusjohtaja Terhi Karasjärvi.

Reaaliaikainen kirjanpito ja mobiilisovellus helpottavat arkea
Sekä ePasseli Standard että Solo mahdollistavat reaaliaikaisen kirjanpidon. Kuitit skannataan kirjanpitoon helposti matkapuhelimella, jolloin kirjanpito on aina mukana. Kirjanpito pysyy myös aina ajan tasalla, sillä se muuttuu taustalla samaan aikaan kun uusia kuitteja skannataan tai esimerkiksi ostolaskuja käsitellään.

ePasseli Standard on enemmän kuin kirjanpito-ohjelma. Tavanomaisen kirjanpidon ja laskutuksen lisäksi tarjolla on monenlaisia valinnaisia lisäosia kuten tilausten ja tarjousten hallinnointi, verkkokauppa sekä API-rajapinta, jotka helpottavat yrittäjän elämää.

Laskujen lähettäminen ja vastaanottaminen onnistuu ePasselilla helposti. Laskut voi lähettää asiakkaille missä ja milloin tahansa ja lasku on aina oikeassa muodossa. Laskujen kommentointi mahdollistaa yhteistyön yrityksen sisällä. Sovelluksen kautta voi perustaa uusia asiakkaita ja verkkokauppatilaukset saa suoraan kännykkään. Yrittäjä saa käsityksen yrityksen taloudellisesta tilasta suoraan omasta taskusta.

Modernia teknologiaa suomalaisen pienyrittäjän hyödyksi
“Pilvipalvelu mahdollistaa nopean julkaisusyklin, jossa tuotekehityksen kaikki päivitykset ovat jatkuvasti asiakkaiden saatavilla. Jatkossa tulemme lisäämään ohjelmaan ns. tekoälyä, jossa koneellinen oppiminen tehostaa entisestään asiakkaan kirjanpidon automaatiota. Tavoitteemme Passelilla on tarjota suomalaiselle pienyrittäjälle suuren yrityksen työkalut kustannustehokkaaseen hintaan. Haluamme auttaa yrittäjiä menestymään omassa työssään ja vapauttamaan aikaa taloushallinnon rutiineilta. Meillä on tarjolla myös muita yrityksen pyörittämistä tukevia ilmaisia työkaluja kuten kirjanpidon sanakirjaliiketoimintasuunnitelma sekä vinkkejä yrityksen perustamiseen”, muistuttaa Karasjärvi.

Tutustu ePasseliin: www.epasseli.fi

Lisätietoja:
Terhi Karasjärvi, toimitusjohtaja, Visma Passeli Oy, +358 50 325 1199

Visma Passeli Oy
Visma Passeli tarjoaa pk-yrityksille yritystoimintaan tarvittavat ohjelmistot yli 20 vuoden kokemuksella. Visma Passelilta yritys löytää ohjelmistot sähköiseen ajanvaraukseen, kotisivuihin ja verkkokauppaan sekä talous– ja materiaalihallintoon. Toisiinsa integroitavien ohjelmistojen avulla Visma Passeli helpottaa yritysten jokapäiväisiä toimintoja. Yli 30 000 yritystä käyttää Visma Passelin tuotteita kuukausittain. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 900 asiantuntijaa. Kotisivut: visma.fi/passeli.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland