Seuraa Visma

Perintäalalla toimiva Visma Duetto Oy on luokiteltu sekä kasvuyritykseksi että toimialansa parhaimpien joukkoon sijoittuvaksi

Lehdistötiedote   •   Joulu 19, 2016 11:56 EET

Visma Duetto Oy on vuoden 2016 Kasvu- ja Menestyjäyritys

Visma Duetto Oy on Balance Consultingin menestyjäluokituksessa luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Kasvaja 2016 Sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialansa keskitasoa nopeammin. Visma Duetto Oy on kehittänyt määrätietoisesti toimintaansa sekä SaaS-palveluiden että asiantuntijuuden osalta ja tämä yhdistelmä on saanut jo yli 2 500 asiakasta käyttämään säännöllisesti Visma Duetto Oy:n palveluita. Uusien asiakkaiden määrä on jatkuvassa ja voimakkaassa kasvussa, pelkästään marraskuun 2016 aikana uusien asiakkaiden määrä oli 175.

Visma Duetto Oy:n tarina alkoi vahvasta asiantuntijuudesta perintä- ja lakipalveluissa vuonna 1993. Edelläkävijänä Visma Duetto Oy on jo vuodesta 2003 asti tarjonnut asiakkailleen täysin reaaliaikaisen ja läpinäkyvän perinnän SaaS-palvelun oman Duetto®-ohjelmistonsa kautta. Edistyneiden SaaS-palveluiden ja asiantuntijuuden yhdistelmä sekä jatkuva kehityshakuisuus ovat pohjana menestykseen, jota Kauppalehden Menestyjäyritys 2016 ja Kasvuyritys 2016 sertifikaatit tuovat näkyväksi. 

Lisätietoja antaa (For more information, please contact):

Anna Johansén, toimitusjohtaja, puhelin 040 722 3112

Visma Duetto Oy on edelläkävijä perinnän SaaS-palveluiden tarjoamisessa. Toiminta perustuu henkilökohtaisten asiantuntijapalveluiden ja luotonhallinnan sähköisten palveluiden yhdistämiseen. Visma Duetto Oy palvelee yli 2 500 asiakastaan yli 40 asiantuntijan voimin Suomessa ja ulkomailla. Kotisivu: vismaduetto.fi

Visma Duetto Oy on osa Vismaa, joka on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen, IT-projekti- ja konsultointipalveluiden tarjoaja. Yrittäjähenkisessä, nopeasti kasvavassa ja kannattavassa konsernissamme työskentelee Pohjoismaissa yli 5500 asiantuntijaa ja palvelemme yli 500 000 asiakasta. Suomessa meitä vismalaisia on jo yli 1000. Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan. Ratkaisumme tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia liiketoimintaprosessien automatisoinnin ja integraatioiden avulla.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.