Ohita
Oppilaitosten Wilma-järjestelmä uudistuu
Oppilaitosten Wilma-järjestelmä uudistuu

Tiedote -

Oppilaitosten Wilma-järjestelmä uudistuu

Suomen käytetyin koulu- ja oppilashallinnon järjestelmä Wilma uudistuu 1.11.2016. Visman tuotteiden ja palveluiden käyttöliittymien design on nimeltään Nordic Cool, joka näkyy nyt myös Wilman ulkoasussa ja sen myötä jo reilun kahden miljoonan suomalaisen arjessa. Wilman uuden käyttöliittymän julkaisu on keväällä tehdyn yrityskaupan näkyvimpiä uudistuksia.

Tänään julkaistun version lisäksi myös yrityksen nimi muuttuu 1.11.2016. StarSoft Oy tunnetaan jatkossa nimellä Visma InCommunity Oy.

“Tärkeänä osana Vismaa pystymme tarjoamaan Suomen oppilaitoksille entistä parempia ja tehokkaampia ratkaisuja sekä oppilaitoshallintoon että hallintoon kiinteästi liittyviin HRM-, CRM- ja ERP-alueisiin. Wilman Nordic Cool -julkaisu on ensimmäinen askel kohti tehokkaampaa tietojärjestelmän toimintaa, jolloin aikaa jää enemmän oppilaitosten pääasiallisiin tehtäviin”, kommentoi Visma InCommunity Oy:n toimitusjohtaja Viivi Härkönen.

Lisätietoja:

Visma InCommunity Oy
Toimitusjohtaja Viivi Härkönen
+358 50 325 2173
viivi.harkonen@visma.com

Lisää tietoa Visma InCommunity Oy:stä

Visma InCommunity Oy (ent. StarSoft Oy) on Suomen johtava koulu- ja oppilaitoshallinto-ohjelmien toimittaja. Yritys on toiminut vuodesta 1987 saakka ja on alansa markkinajohtaja Suomessa. Yrityksen asiakkaina on varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden lisäksi ammattikorkeakouluja, ammatti- ja aikuisopistoja, kansanopistoja, musiikkioppilaitoksia. Yritys työllistää Suomessa 52 henkilöä ja sen pääkonttori sijaitsee Vaasassa.

Lisätietoja: www.visma.fi/inschool

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 400 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 7 400 työntekijää, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 8 338 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 7 400 employees and our net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland