Ohita
Visma Fivaldin tuotekehityksen vetäjä Olli Suihkonen
Visma Fivaldin tuotekehityksen vetäjä Olli Suihkonen

Tiedote -

Olli Suihkonen Visma Fivaldin tuotekehityksen vetäjäksi tukemaan ohjelmiston kasvua

Olli Suihkonen on nimitetty taloushallinto-ohjelmisto Visma Fivaldin tuotekehityksen vetäjäksi. Muutos on osa kokonaisuudistusta, jossa Fivaldin tuotekehityksen ja liiketoiminnan toimintaa ja organisaatiota kehitetään vastaamaan tuotteen kiihtyvän kasvun asettamiin tarpeisiin.

Visma Fivaldin tuotekehityksestä vastaavaksi esimieheksi on valittu diplomi-insinööri Olli Suihkonen. Suihkonen siirtyy tehtävään rahoitusalalta, jossa edellisenä tehtävänään hän on vastannut Mash Groupin ohjelmistokehityksen johtamisesta sekä teknologia- ja arkkitehtuuriuudistuksesta. Suihkosella on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja sen johtamisesta.

Visma Fivaldi on tilitoimistojen kirjanpito-ohjelmistojen markkinajohtaja Suomessa, osoittaa huhtikuussa julkaistu Taloushallintoliiton tekemä tutkimus. Ohjelmistolla hoidetaan jo n. 80 000 yrityksen kirjanpito. Fivaldin liiketoiminta on kaksinkertaistunut viimeisen 2,5 vuoden aikana; organisaatio on vuosien mittaan kasvanut ja tarve lisävahvistuksille esimiesrooleissa on seurannut vastaavasti. Myös tuotekehitysprosessien uudistamiseen on investoitu merkittävästi ja kehittäminen jatkuukin nyt kiihtyvällä tahdilla.

"Fivaldi on tuotteena Visman strategisen panostuksen kohde. Olli tuo joukkueeseen loistavan lisän kovan luokan osaamista Fivaldin kasvun jatkamiseksi ja kiihdyttämiseksi”, kertoo taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmien liiketoiminta-alueen johtaja Vesa-Pekka Tapper.

Suihkosen ensisijaisena tehtävänä on varmistaa Fivaldin tuotekehityksen uudistuneen prosessin ja toimintamallin ketteryys ja nopeus. Fivaldiin tehdään parhaillaan sen historian suurinta kokonaisuudistusta, jossa parannetaan huomattavasti tuotteen käytettävyyttä ja helpotetaan tilitoimiston arkea muun muassa automatisoimalla rutiinityöt. Fivaldi tuleekin jatkossa olemaan jopa entistä helppokäyttöisempi ohjelmisto, joka automatisoi tilitoimiston taloushallinnon prosessit ja tarjoaa informatiivisen näkymän kirjanpitoon ja muihin taloustietoihin.

“Intohimonani on tuottaa näkyviä tuloksia. Fivaldi on loistava tuote, joka tarjoaa suomalaisittain täysin uniikkeja mahdollisuuksia taloushallinnon hoitamiseen. Nyt laitamme myös käyttökokemuspuolella vielä lisää vauhtia Fivaldin kehitykseen ja uudistumiseen”, Suihkonen sanoo.

Lisätietoja:
Vesa-Pekka Tapper, Director, SMB & FMS, Visma Software Oy, +358 41 538 9293

Visma Software Oy
Visma Software Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon, kiinteistöhallinnon ja urakoinnin digitaaliset ratkaisut erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin. Ratkaisujamme käyttää yli 14 000 yritystä. Visma Softwaren tuoteperheeseen kuuluvat Visma Fivaldi, Visma.net, Visma L7, Visma Nova, Visma Movenium, Visma.net Expense, Visma Payroll sekä Visma Entry. Olemme osa Eurooppalaista Visma-konsernia. Lisätietoja: Visma.fi/software

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland