Seuraa Visma

Numeron Oy toimii jatkossa nimellä Visma Numeron Oy

Lehdistötiedote   •   Joulu 19, 2016 11:00 EET

Numeron Oy jatkaa toimintaansa osana Visma-konsernia ja muuttaa nimensä Visma Numeron Oy:ksi. Vaativaan työvoiman hallintaan tarkoitetuista ohjelmistoratkaisuista tunnettu Numeron jatkaa samojen ratkaisujen tarjoamista Visma-brändin alla.

Numeron Oy liittyi Visma-konserniin helmikuussa 2016. Nyt tiivistämme yhteistyötä ja yhtenäistämme yritysilmettä, minkä johdosta toimimme 2.1.2017 alkaen nimellä Visma Numeron Oy. Tarjoamamme ratkaisut ja palvelut sekä y-tunnuksemme pysyvät ennallaan, eikä yritysnimen muutos edellytä toimenpiteitä asiakkailtamme näiden suhteen.

Uudistus tulee näkymään viestinnässämme. Internet-sivumme toimivat 2.1.2017 alkaen osoitteessa visma.fi/numeron. Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme muuttuvat jo 20.12.2016 muotoon etunimi.sukunimi@visma.com. Tukisähköpostien muutoksista tiedotamme asiakkaitamme erikseen. Kaikista nykyisistä sähköpostiosoitteista on toistaiseksi voimassa uudelleenohjaus uusiin osoitteisiin.

Lisätietoja antaa:

Seppo Varpukari, toimitusjohtaja, Visma Numeron Oy, +358 50 556 1546, seppo.varpukari@numeron.com

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 400 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 7 400 työntekijää, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 8 338 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.