Ohita

Tiedote -

Numeron Oy toimii jatkossa nimellä Visma Numeron Oy

Numeron Oy jatkaa toimintaansa osana Visma-konsernia ja muuttaa nimensä Visma Numeron Oy:ksi. Vaativaan työvoiman hallintaan tarkoitetuista ohjelmistoratkaisuista tunnettu Numeron jatkaa samojen ratkaisujen tarjoamista Visma-brändin alla.

Numeron Oy liittyi Visma-konserniin helmikuussa 2016. Nyt tiivistämme yhteistyötä ja yhtenäistämme yritysilmettä, minkä johdosta toimimme 2.1.2017 alkaen nimellä Visma Numeron Oy. Tarjoamamme ratkaisut ja palvelut sekä y-tunnuksemme pysyvät ennallaan, eikä yritysnimen muutos edellytä toimenpiteitä asiakkailtamme näiden suhteen.

Uudistus tulee näkymään viestinnässämme. Internet-sivumme toimivat 2.1.2017 alkaen osoitteessa visma.fi/numeron. Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme muuttuvat jo 20.12.2016 muotoon etunimi.sukunimi@visma.com. Tukisähköpostien muutoksista tiedotamme asiakkaitamme erikseen. Kaikista nykyisistä sähköpostiosoitteista on toistaiseksi voimassa uudelleenohjaus uusiin osoitteisiin.

Lisätietoja antaa:

Seppo Varpukari, toimitusjohtaja, Visma Numeron Oy, +358 50 556 1546, seppo.varpukari@numeron.com

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 400 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 7 400 työntekijää, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 8 338 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland