Ohita
Visma aloittaa kuukausittain ilmestyvän #Yrittäjyys360-podcastin
Visma aloittaa kuukausittain ilmestyvän #Yrittäjyys360-podcastin

Tiedote -

#Yrittäjyys360-podcast nostaa esiin inspiroivia yrittäjätarinoita - ensimmäinen jakso julkaistu

Visma aloittaa kuukausittain ilmestyvän #Yrittäjyys360-podcastin. Podcast nostaa esiin erilaisia yrittäjiä ja heidän tarinoitaan. Sarjan aikana saamme kuulla niin onnistumisen tunteista kuin vaikeistakin hetkistä.

Yrittäminen on yksi merkittävimmistä keinoista kehittää maailmaa ja tapa toteuttaa itseään. Esimerkkien kautta voimme oppia paljon niin yrittäjyydestä kuin elämästä yleensä. Tästä syystä me Vismalla päätimme aloittaa #Yrittäjyys360-podcastin, jossa haastattelemme erilaisia yrittäjiä. Sarjan aikana saamme kuulla inspiroivia tarinoita heidän matkastaan, niin onnistumisen tunteista kuin vaikeistakin hetkistä.

Vieraina suomalaisen yrityskentän edelläkävijöitä
Podcastiin on kutsuttu haastateltavaksi suomalaisen yrityskentän edelläkävijöitä, joiden ennakkoluulottomuus ja periksiantamattomuus innostaa muitakin.

Ensimmäisessä jaksossa haastattelussa on kiinteistönvälitysketju Bo LKV:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja Tuomas Mäkelä. Myöhemmin keväällä tulevia vieraita ovat tapahtumahotelli Huoneen perustaja Evon Söderlund, enkelisijoittaja Riku Asikainen, Nordic Business Forumin Hans-Peter Siefen sekä Globe Hopen Seija Lukkala. Syksyn jaksojen vieraat julkistetaan elokuussa.

Podcastia juontaa yrityspalvelutalo Visma PPG Oy:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää. Matias on hyvin yrittäjähenkinen ja tekee tiivistä yhteistyötä suomalaisten yrittäjien kanssa.

"Visma-yritykset toimivat hyvin yrittäjämäisesti, ja suomalaisten yritysten ilot ja surut ovat meille tuttuja. Haluamme tuoda podcastissa esiin yrittäjyyttä sen hyvinä ja huonoina hetkinä", Mäenpää sanoo.

Kuuntele ja keskustele podcastista
Podcast on hyvää seuraa esimerkiksi työmatkalle tai lenkille. Löydät podcastimme Soundcloudista sekä iOS:n ja Androidin podcast-sovelluksista. Kun tilaat podcastin, niin saat ilmoituksen uusista jaksoista. Voit seurata podcastia myös Visman verkkosivuilta osoitteesta www.visma.fi/yrittajyys360.

Keskustele podcast-jaksoista Twitterissä, Facebookissa ja LinkedInissä hashtagilla #Yrittäjyys360.

Lisätietoja:
Sanna Burton, viestintäpäällikkö, Visma Holding Finland Oy, +358 50 322 5224

Linkit

Aiheet


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland