Ohita
#kasvu360-podcast kannustaa yrityksiä tähtäämään korkeammalle

Tiedote -

#kasvu360-podcast kannustaa yrityksiä tähtäämään korkeammalle

Ohjelmistoyhtiö Visma aloittaa uuden podcast-sarjan. #kasvu360-podcast käsittelee yritysten ja organisaatioiden kasvuun keskeisesti vaikuttavia teemoja. Vieraina kuullaan Suomen johtavia asiantuntijoita esimerkiksi yrityskulttuurin, johtamisen ja teknologian osa-alueilta.

#kasvu360-podcast käsittelee yritysten ja organisaatioiden kasvuun liittyviä teemoja eri näkökulmista. Podcast-sarjan aikana keskustellaan esimerkiksi yrityskulttuurin, johtamisen ja teknologian rooleista kasvun ajureina. Podcastissa vierailee Suomen kovimpia asiantuntijoita näiden teemojen ympäriltä.

Ensimmäisen jakson vieraaksi saapuu Growth Triben maajohtaja Anssi Rantanen, joka herättää kuuntelijat kasvuajatteluun ja kokeilukulttuurin luomiseen. Seuraavissa jaksoissa vierailevat esimerkiksi Panu Luukka, Tanja Piha ja Mikko Alasaarela. Podcast-jaksoja julkaistaan syksyn aikana yhteensä kuusi.

#kasvu360-podcastia juontaa henkilöstö -ja koulujärjestelmiä kehittävän Visma Enterprise Oy:n toimitusjohtaja Jukka Holm. Jukka on toiminut IT-alalla erilaisissa johtamistehtävissä yli 10 vuotta.

“Haluamme Vismalla kannustaa yrityksiä jatkuvaan kasvuun ja tukea yrittäjien menestystä. #kasvu360-podcastin aikana keskustelemme bisnesmaailman kovimpien asiantuntijoiden kanssa teemoista, joilla on konkreettinen vaikutus yrityksen kasvumahdollisuuksiin. Toivon näiden keskustelujen herättävän ajatuksia ja antavan työkaluja suomalaisten yritysten kasvun kiihdyttämiseen”, kertoo Jukka Holm.

Kuuntele ja keskustele podcastista

#kasvu360-podcastin löydät SoundCloudista, Spotifysta sekä iOS:n ja Androidin podcast-sovelluksista. Kun tilaat podcastin, niin saat ilmoituksen uusista jaksoista. Voit seurata podcastia myös Visman verkkosivuilta osoitteesta www.visma.fi/kasvu360.

Keskustele podcast-jaksoista sosiaalisessa mediassa hashtagilla #kasvu360.

Lisätietoja:
Sanna Burton, viestintäpäällikkö, Visma Finland Holding Oy, +358 50 322 5224

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 9500 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,2 mrd. euron liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1300 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland