Ohita
Maksuliikenneohjelmistoihin erikoistunut Avalosys Oy liittyy osaksi Vismaa

Tiedote -

Maksuliikenneohjelmistoihin erikoistunut Avalosys Oy liittyy osaksi Vismaa

Tamperelainen Avalosys Oy (Avalo) liittyy osaksi Pohjois-Euroopan suurinta ohjelmistotalo Vismaa ja yritysten yhteistyö nousee näin uudelle tasolle. Avalon ja Visman monipuolinen Fintech-osaaminen ja ohjelmistot palvelevat nyt ainutlaatuisella tavalla laajan asiakaskunnan tarpeita.

Avalo on moderni monipankkiohjelmisto, joka on kehitetty automatisoimaan maksuliikenteen prosesseja yrityksissä ja julkishallinon organisaatioissa. Visman kattavaan ohjelmisto- ja palveluvalikoimaan kuuluvat pilvipohjaiset ohjelmistot yritysten sekä julkisten organisaatioiden taloushallintoon. Maksuliikenne ja pankkiyhteydet ovat olennainen osa taloushallinto-ohjelmistojen kokonaistarjontaa.

Avalosys Oy:n osakkeenomistajien ja Visman allekirjoittaman sopimuksen myötä Visman tarjoama laajenee Avalon liittyessä itsenäisenä yhtiönä osaksi Vismaa. Avalossa työskentelee yhteensä 10 henkilöä Tampereella ja Espoossa.

Toimialan kokeneimmat asiantuntijat, avoin kumppanointistrategia ja tiivis yhteistyö pohjoismaisten pankkien kanssa ovat ylivertainen yhdistelmä, jonka avulla Avalo on saavuttanut lyhyessä ajassa merkittävän jalansijan ja luotettavan toimittajan aseman asiakaskunnassaan Suomessa. Visman kanssa yhteistyössä Avalo pystyy vastaamaan asiakaskunnan nopeasti kasvaviin tarpeisiin Suomessa, Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa.

“Olemme pystyneet tehostamaan merkittävästi asiakkaidemme maksuliikenteen prosesseja pitkälle viedyn automatiikan ja erittäin suorituskykyisen teknologiamme avulla. Nyt saamme lisää muskeleita kehittää ketterästi yritysten, ERP-kumppaneiden ja tilitoimistojen innovatiivisia maksuliikenneratkaisuja markkinassa, joka siirtyy nopeasti kohti rajapintojen käyttöä ja pohjoismaisia palvelukeskuksia”, kertoo Antti Pirhonen, Avalosys Oy:n toimitusjohtaja.

“Olemme erittäin iloisia, että saamme Avalon osaksi Visma-perhettä. Heillä on alan johtavaa osaamista ja erinomaiset ratkaisut, jotka täydentävät Visman maksuratkaisuja. Lisäksi näemme hyviä mahdollisuuksia yhteistyöhön Visma-yritysten kanssa, mikä auttaa vauhdittamaan Avalon kasvua jatkossa”, kertoo Segment Director Liv-Kari Kroken.

”Avalon tulevaisuuden näkymät ovat valoisat ja Visman kanssa strateginen kompassimme osoittaa oikeaan horisonttiin oikeaan aikaan. Yhdessä tyytyväisten asiakkaidemme kanssa teemme jatkossakin lisää tulevaisuuden menestystuotteita ja pidämme huolta, että asiakkaillamme on aina käytössään parhaat eväät maksuliikenteen uudistamiseen”, iloitsee Antti Pirhonen

Lisätietoja:
Liv Kari Kroken, Visma Segment Director, Invoice Lifecycle Management, +47 975 17 118
Antti Pirhonen, toimitusjohtaja, Avalosys Oy, +358 50 364 6160

Avalosys Oy (Avalo)
Avalo on vuonna 2015 perustettu, nopeasti ja kannattavasti kasvanut suomalainen ohjelmistoyhtiö. Avalon intohimona on auttaa yrityksiä ja julkisia organisaatioita, taloushallinnon palvelukeskuksia ja ERP-ohjelmistovalmistajia maksuliikenteen prosessien automaatiossa ja haastavissa ohjelmistointegraatioissa. Toimiala- ja ERP-riippumattoman AvaloCloud-palvelun kautta asiakkaat tavoittavat pankkien lisäksi myös verkkolaskuoperaattoreiden palvelut ja viranomaisten tulorekisterin. www.avalo.fi

Aiheet

Kategoriat


Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, yli 1 100 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1600 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaita sujuvoittamaan liiketoimintaansa ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. www.visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland