Ohita
Visma Enterprise osallistuu haavoittuvuuksia etsivään Bug Bounty -ohjelmaan
Visma Enterprise osallistuu haavoittuvuuksia etsivään Bug Bounty -ohjelmaan

Tiedote -

M2 haastaa hakkerit

Visma Enterprise Oy testaa järjestelmiensä luotettavuutta kansainvälisen Bug Bounty -ohjelman avulla. Testattavana ovat M2 matka- ja kuluhallinta, Tiima Työajanhallinta sekä Saima HR ja Saima Rekry.

Visma Enterprise aloittaa haavoittuvuuksia etsivän Bug Bounty -ohjelman. Palkitsemme ohjelman kautta henkilöitä, jotka raportoivat mahdollisista tietoturvahaavoittuvuuksista asiakkaiden sisäänkirjautumista vaativissa verkkopalveluissa. “Palveluihimme kohdistuu yli 600 000 hyökkäystä päivittäin, joten toivomme hyökkääjien kertovan mahdollisesti löytämistään haavoittuvuuksista”, toteaa tietoturvapäällikkö Joakim Taurén. Ohjelma käynnistyy suljettuna, ja se avataan kaikille hakkereille myöhemmin.

“Olemme panostaneet paljon tietoturvaan ja palveluillemme on myönnetty ISO27001-sertifikaatti. Haluamme jatkossakin olla tietoturvakehityksen kärjessä, ja siksi haastamme hakkerit kehittämään palveluitamme kanssamme", kertoo toimitusjohtaja Jukka Mikkonen.

“Nopeasti digitalisoituvassa yhteiskunnassa yksikään yritys tai organisaatio ei ole turvallinen, joka ei ole avoin ulkopuolisten lähettämille raporteille järjestelmien haavoittuvuuksista. Visma Enterprise asettuu tällä Bug Bounty -ohjelmallaan tietoturvan kärkikaartiin. Vastaavia ohjelmia on Uberillä, Twitterillä, General Motorsilla ja Yhdysvaltojen puolustusvoimilla”, kommentoi Mårten Mickos, HackerOne:n toimitusjohtaja.

Tutustu meihin.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Jukka Mikkonen, Visma Enterprise Oy, jukka.mikkonen@visma.com, 040 823 7698

HackerOne on maailman suurin markkinapaikka, jossa tietoturva-asiantuntijat kutsusta ja löytöpalkkiota vastaan etsivät haavoittuvuuksia yritysten järjestelmistä.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 400 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 7 400 työntekijää, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 8 338 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 7 400 employees and our net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland