Seuraa Visma

Logium Oy muuttaa nimensä Visma Enterprise Oy:ksi

Lehdistötiedote   •   Loka 20, 2014 11:20 EEST

Helsinki 20.10.2014 klo 9.00

Logium Oy muuttaa nimensä, ja jatkaa kasvuaan osana Visma-konsernia. Logium tunnetaan M2 matka- ja kuluhallintaratkaisusta ja Tiima Työajanhallintaratkaisusta. Työntekijöitä yrityksessä on yli 40. 

Logium Oy on osa Visma-konsernia ja yritysilmeemme yhtenäistämiseksi yrityksemme nimi muuttuu Visma Enterprise Oy:ksi 23.10.2014. Muutamme samalla muiden Visma-yhtiöiden kanssa saman katon alle Elielinaukiolle, Helsingin ydinkeskustaan. Tarjoamamme matka- ja kuluhallinnan sekä työnajanhallinnan palvelut sekä yrityksemme y-tunnus säilyvät ennallaan. Nimenmuutos ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä.

Menestyksemme pohjautuu M2 Matka- ja kuluhallintaratkaisuun sekä Tiima Työajanhallintaratkaisuun, joissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet, erinomainen käytettävyys sekä tyylikkäiden selainpohjaisten käyttöliittymien moderni design. Molempiin ohjelmistoihin on saatavilla myös järjestelmän käyttöä tukeva mobiilisovellus.

Uudistamme nimenmuutoksen yhteydessä kotisivumme, jotka toimivat jatkossa osoitteessa visma.fi. Sähköpostiosoitteemme ovat jatkossa muodossa etunimi.sukunimi@visma.com. Vanhat sähköpostiosoitteet säilyvät voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja antaa: Jukka Mikkonen, toimitusjohtaja, Visma Enterprise Oy, +358 40 823 7698, jukka.mikkonen@visma.com

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.