Seuraa Visma

Lappeenrantalainen Visma Solutions vahvistaa CRM- ja toiminnanohjaustarjontaansa ostamalla ValueFramen

Lehdistötiedote   •   Joulu 16, 2016 10:00 EET

Ari-Pekka Salovaara (vas.), Mikko Akselin, Harri Kanerva ja Jarmo Annala

Visma Solutions ostaa ValueFrame Oy:n ja vahvistaa asemaansa ja osaamistaan asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja CRM-ratkaisujen pilvipalveluissa.

- ValueFramen kasvu, osaaminen sekä kokemus asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen kehittäjänä on erittäin vahvaa. Uskon, että yhdessä pystymme viemään toiminnanohjausratkaisut uudelle tasolle auttaen palvelu- ja asiantuntijatoimialoja olemaan entistä tuottavampia ja tehokkaampia, kertoo Visma Solutions Oy:n toimitusjohtaja Ari-Pekka Salovaara.

- Haluamme tehostaa asiakkaidemme myyntiä, projektinhallintaa ja laskutusta. Osana Vismaa meillä on parhaat mahdollisuudet viedä tavoitettamme eteenpäin. Pystymme jatkossa tarjoamaan entistä kattavamman kokonaisratkaisun asiakkaillemme myös taloushallinnon tarpeissa, sanoo ValueFrame Oy:n toimitusjohtaja Harri Kanerva.

- Näemme, että asiantuntija- ja palveluyrityksissä on tilaa CRM- ja toiminnanohjauksen ratkaisujen kasvulle. Yhdistämällä voimamme pystymme tuomaan Euroopan mittakaavassa parhaat ratkaisut suomalaisille asiakkaille, painottaa Visma Solutions Oy:n tuotejohtaja Janne Lyytikäinen.

ValueFrame Oy on asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen pioneeri Suomessa. Yritys työllistää 16 henkilöä ja sen liikevaihto on 3,3 m€ (2016E). 650 suomalaista yritystä käyttää ValueFrame CRM- ja PSA-pilvipalvelua toiminnanohjaukseen.

Lisätietoja:

Harri Kanerva, toimitusjohtaja ValueFrame Oy, harri.kanerva@valueframe.com, +358 40 549 6594, www.valueframe.fi

Ari-Pekka Salovaara, toimitusjohtaja Visma Solutions Oy, ari-pekka.salovaara@visma.com, +358 44 056 3966, www.vismasolutions.com

Visma Solutions on Suomen johtava SaaS-ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille yli 10 vuoden kokemuksella. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Visma Netvisor, työnohjausratkaisu Visma Severa, budjetoinnin ja raportoinnin työkalu Visma Navita, verkkolaskuoperaattorialusta Maventa sekä sähköinen allekirjoituspalvelu Visma Sign. Visma Solutionsin toimipaikat ovat Lappeenrannassa ja Helsingissä. www.vismasolutions.com

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.