Ohita
Visma Tampuuri ja Safetum yhdistivät voimansa
Visma Tampuuri ja Safetum yhdistivät voimansa

Tiedote -

Kiinteistöturvallisuuden mittaamisen edelläkävijä Safetum ja Visma Tampuuri yhteistyöhön

Safetum ja kiinteistöalan ohjelmistoasiantuntija Visma Tampuuri ovat yhdistäneet voimansa viedäkseen suomalaisen kiinteistöturvallisuuden uudelle tasolle. Kumppanuuden tuloksena syntyi palveluratkaisu, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla paloturvallisuuden riskien arvioinnin ja pelastussuunnitelman ylläpitämisen.

Safetum tuo Visma Tampuurin ekosysteemiin kiinteistöturvallisuuden kannalta merkittävän lisäosan; ennakointiin ja riskitarkastukseen perustuva pelastussuunnittelu on jatkossa mahdollista ottaa kiinteäksi osaksi kokonaisuutta.

“Helpotamme ja tehostamme asiakkaidemme työtä digitalisoimalla kiinteistöhallinnan prosessit yhdessä kumppaneidemme kanssa. Nyt mukaan on saatu äärimmäisen arvokas ja merkittävä ulottuvuus - mitattava, dataan perustuva ja jatkuvasti ajan tasalla oleva kiinteistön turvallisuustaso”, Erkki Ahonen Visma Tampuurista toteaa.

Palvelun avulla kiinteistöjen käyttäjät voivat seurata Safetumin mittaamaa kiinteistöjen turvallisuustasoa suoraan Tampuurin asukassivuilla. Kun asiantuntija on tehnyt riskitarkastuksen ja kiinteistön turvallisuusindeksi on mitattu, havaitut riskit ja niiden korjausehdotukset siirtyvät Tampuurin ilmoitushallintaan, jossa ne ovat asiakkaan ja hänen palveluverkostonsa käsiteltävissä. Samalla kiinteistökohtaisesti räätälöity pelastussuunnitelma tuodaan Tampuurin Turvakohde-pelastussuunnitelmapalveluun.

“Yhteistyö Visma Tampuurin kanssa tuo tehokkuutta ja selkeyttä isännöitsijän ja kiinteistöpäällikön arkeen. Jatkossa he voivat hallita koko pelastussuunnittelua yhden palvelun kautta. Havaitsemamme paloturvallisuusriskit ja laatimamme pelastussuunnitelma ovat kokonaisuudessaan luettavissa ja tilattavissa Tampuuri-ohjelmistosta. Liian usein turvallisuusasiat ovat pöydällä vasta silloin, kun vahinko on jo tapahtunut. Yhteistyö mahdollistaa sen, että kymmenet tuhannet toimitilakiinteistöt ja asuinrakennukset voivat ennakoida toimintaansa paremmin ja sen myötä nostaa pelastusturvallisuutensa aivan uudelle tasolle.”, Safetumin toimitusjohtaja Teemu Kajava iloitsee.

Tavoitteena parantaa jopa 2 miljoonan suomalaisen paloturvallisuutta

Pelastuslain omatoimisen varautumisen pykälä edellyttää, että kiinteistöstä vastuussa oleva taho ehkäisee vaaratilanteiden syntymistä sekä varautuu ihmishenkien, omaisuuden ja ympäristön suojaamiseen. Safetumin valtakunnallinen Pelastusturvallisuuden vuositilasto 2019 osoitti karun todellisuuden: lähes kolmasosa tutkituista kiinteistöistä (noin 4000 asuin- ja toimistokiinteistöä) kuului turvallisuutensa puolesta riskiryhmään.

“Visma Tampuuri on kiinteistöhallinnan johtava ohjelmistotoimija, jonka Tampuuri-ohjelmiston piirissä on reilut 100 000 kiinteistöä ja 2 miljoonaa suomalaista. Yhteistyössämme avautuukin myös yhteiskunnallisesti merkittävä mahdollisuus parantaa kiinteistöjen pelastusturvallisuutta ja tehostaa kiinteistöalan digitalisaatiota. Me tarvitsemme vähemmän erilaisia järjestelmiä ja enemmän käytännön turvallisuustekoja”, Kajava toteaa. 

Lisätietoja:

Erkki Ahonen, Manager, Partnerships and ecosystem, Visma Tampuuri. p. 040 746 3263, erkki.ahonen@visma.com

Teemu Kajava, Toimitusjohtaja, Safetum. p. 044 725 7557, teemu.kajava@safetum.fi

Visma Tampuuri Oy

Tampuuri on kiinteistötietojärjestelmien markkinajohtaja Suomessa ja sitä käytetään tällä hetkellä yli miljoonan asunnon sekä 105 000 kiinteistön hallinnoimiseen. Kaksi miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1400 asiantuntijaa. www.visma.fi/tampuuri

Safetum

Safetum on kiinteistöjen pelastusturvallisuuden ja yritysten työturvallisuuden johtava asiantuntija Suomessa. Meille vain mitattava turvallisuus on todellista – riskien havainnointiin perustuva turvallisuusindeksi kertoo asiakkaillemme ajantasaisen turvallisuuden tason. Jo yli 11000 pohjoismaista kiinteistöä ja yli 600 yritystä on luottanut meille pelastus- ja työturvallisuuden kokonaisvaltaisen hoitamisen.

Linkit

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland