Ohita
Visma Tampuuri ja Assetti aloittavat yhteistyön
Visma Tampuuri ja Assetti aloittavat yhteistyön

Tiedote -

​Kiinteistöalan ekosysteemin vallankumous on alkanut - Assetti osaksi Visman Tampuuri-palvelua

Assetti Oy ja kiinteistöalan ohjelmisto-osaaja Visma Tampuuri Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa kiinteistöomaisuuden ja -varainhoidon raportointiratkaisu Assetti integroidaan osaksi Tampuuri-palvelua. Yhteistyö on ensimmäinen askel uudenlaisen kiinteistöalan ekosysteemin rakentamiseksi.

“Tavoitteenamme on rakentaa Tampuurin ympärille kiinteistöalan alusta, joka yhdistää alan toimijat ja tuo lisäarvoa sekä alan toimijoille että kiinteistöjen loppukäyttäjille. Olemme erityisen iloisia kumppanuudesta Assettin kanssa, sillä heillä on erittäin laaja kokemus kiinteistösalkkujen, kiinteistövarallisuuden, vuokralaissuhteiden ja kiinteistöraportoinnin hallinnasta. On hienoa, että voimme tuoda tämän vankan osaamisen asiakkaidemme saataville”, Visma Tampuurin toimitusjohtaja Juha Raitanen kommentoi yhteistyön taustoja.

Yhteistyön tavoitteena on tarjota kiinteistöalan toimijoille kokonaisratkaisu kiinteistöomaisuuden ja -varainhoidon hallintaan sekä raportointiin.

Assettin toimitusjohtajan Hannu Rantasen mukaan heidät houkutti yhteistyöhön Visma Tampuurin vahva markkina-asema ja asenne, jolla yhtiö vie suomalaista kiinteistömarkkinaa eteenpäin.

“Olemme innolla ensimmäisten joukossa integroimassa Assetti-palveluamme osaksi Visma Tampuurin tulevaa markkinapaikkaa ja palvelukokonaisuutta. Alustakulttuuri ja liitettävyys ovat aina olleet Assettin kehityksen keskiössä, ja yhteistyö Tampuurin kanssa laajentaa merkittävästi Suomen tarjontaamme”, Rantanen kertoo.

Uudet toiminnallisuudet helpottavat asiakkaan arkea

Yhteistyö tuo asiakkaiden palvelukokonaisuuteen uusia toiminnallisuuksia sekä laajamittaista automaatiota. Raportoitavien tietojen saaminen yhteen palveluun on hyödyttänyt Apteekkien Eläkekassaa, missä Visma Tampuurin ja Assettin uusi ratkaisu on jo otettu käyttöön.

“Visma Tampuurin integroiminen Assetti-palveluun mahdollistaa meille reaaliaikaisen sijoittajaraportoinnin. Visma Tampuuri on meillä keskeinen osa isännöinnin ja vuokrauksen hallintaa, ja Assetti on tuonut kokonaisuuteen selkeän ja helppokäyttöisen raportointityökalun. Nyt saamme samasta paikasta kaikki kiinteistötalouden tiedot aina salkunhallinnasta kiinteistön avaintunnuslukuihin asti,” kiinteistösijoituspäällikkö Antti Jäntti, Apteekkien Eläkekassalta toteaa.

Lisätietoja:
Juha Raitanen, toimitusjohtaja, Visma Tampuuri Oy, 040 824 4203
Hannu Rantanen, toimitusjohtaja, Assetti, 040 537 8722

Assetti
​​Assetti yhdistää helpon käytettävyyden, tiedon visuaalisuuden ja uusimmat teknologiat. AssettiⓇ tarjoaa kiinteistösijoitusalan ammattilaisille salkun-, kiinteistövarallisuuden, vuokralaissuhteiden ja kiinteistöraportoinnin hallintaan modernin työkalun. Pilvipalvelun avulla kiinteistösijoittajat voivat tuoda hajallaan olevan datan ja tietovirrat yhteen sovellukseen, jota voidaan käyttää budjetoinnista vuokrauksen tukeen sekä nykyisin myös rahastohallintaan. Assettia kehittää lappeenrantalainen kasvuyritys Assetti Oy. www.assetti.pro

Apteekkien eläkekassa
​Apteekkien Eläkekassa on yksityisapteekkien oma eläkevakuuttaja. Eläkekassa on perustettu vuonna 1864 ja on Suomen vanhin eläkelaitos. Muuttuvassa maailmassa kassa antaa edelleenkin turvaa yli 8 000 työntekijälle sekä yrittäjälle. Eläkkeensaajia kassalla on yli 4 900. Vuosittain eläkkeitä maksetaan noin 95 miljoonaa euroa. Eläkevastuu TyEL:n osalta on noin 525 miljoonaa euroa ja TEL -lisäeläketurvan osalta noin 21 miljoonaa euroa. Apteekkien Eläkekassa hallinnoi noin 650 miljoonan euron eläkevarallisuutta, jossa kiinteistösijoituksilla on vahva rooli.

Visma Tampuuri Oy
​Tampuuri on kiinteistötietojärjestelmien markkinajohtaja Suomessa ja sitä käytetään tällä hetkellä yli miljoonan asunnon sekä 84 000 kiinteistön hallinnoimiseen. Kaksi miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa. www.visma.fi/tampuuri

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 10 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,2 mrd. euron liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1300 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland