Ohita
Kiinteistö- ja energia-alan markkinajohtajat Visma Tampuuri ja EnerKey aloittavat yhteistyön
Kiinteistö- ja energia-alan markkinajohtajat Visma Tampuuri ja EnerKey aloittavat yhteistyön

Tiedote -

Kiinteistö- ja energia-alan markkinajohtajat Visma Tampuuri ja EnerKey yhteistyöhön

Kiinteistöalan ohjelmisto-osaaja Visma Tampuuri Oy ja energiahallinnan asiantuntija EnerKey Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa EnerKeyn energiahallinnan työkalut integroidaan osaksi Tampuuri-palvelua. Yhteistyön tavoitteena on tarjota kiinteistöalalle kattava ratkaisu kiinteistöhallinnan ja energiatehokkuuden johtamiseen.

“Energian säästämiseen ja vastuullisuuteen liittyvät kysymykset ovat kiinteistöalalla hyvin ajankohtaisia. EnerKeyn kanssa tehtävän yhteistyön myötä asiakkaamme saavat Tampuurin kautta käyttöönsä markkinoiden johtavan energianhallinnan työkalun, ja Tampuurin kiinteistöalan ekosysteemi uuden merkittävän kumppanin. Tavoitteenamme on siis rakentaa EnerKeyn kanssa koko kiinteistö- ja energia-alaa hyödyttävä kumppanuus, josta sekä asiakkaamme että kiinteistöjen loppukäyttäjät saavat lisäarvoa”, Visma Tampuurin toimitusjohtaja Juha Raitanen kertoo yhteistyöstä.

Yhteistyön myötä tehostetaan yritysten palvelualustojen integraatioita ja tiivistetään palveluiden yhteistoimintaa. Asiakkaat voivat jatkaa heille tuttujen palveluiden käyttämistä ja hyödyntää laajenevan palveluvalikoiman mahdollisuuksia.

”Powered by EnerKeyn avulla kumppanimme voi rakentaa markkinoiden parhaan SaaS-palvelun päälle oman vastuullisuuden ja energianhallinnan kokonaisuuden tukemaan saumattomasti palveluitaan omalla brändi-ilmeellään varustettuna. Visma Tampuurista EnerKey sai jälleen yhden vahvan kumppanin mukaan Powered by EnerKey -joukkueeseen”, iloitsee EnerKey Oy:n toimitusjohtaja Ilari Anttila.

Visma Tampuurin ja EnerKeyn yhteistyöllä tähdätään myös kansainvälisille markkinoille lähivuosien aikana.

“EnerKeyllä on jo nyt kansainvälisiä asiakkaita ja Tampuuria kehitetään koko ajan myös siihen suuntaan, että voisimme palvella kiinteistöalan asiakkaita, erityisesti teknisessä ylläpidossa, myös kansainvälisesti. Näemmekin, että yhteistyömme avaa molemmille myös kansainvälisiä mahdollisuuksia. Ensimmäisiä keskusteluja yhteisestä kansainvälisestä palvelusta on jo käyty, mutta etenemme askel kerrallaan”, Visma Tampuurin toimitusjohtaja Juha Raitanen kommentoi.

”Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden vastuullisinta energianhallintaa yhä laajemmalle asiakaskunnalle sekä kotimarkkinalla Suomessa että kansainvälisesti. Viime vuonna lanseerattu Powered by EnerKey -kumppanuusmalli on herättänyt voimakasta kiinnostusta ja olemme saaneet yhteistyön alkuun useiden energiayhtiöiden kanssa Suomessa sekä Norjassa. Nyt tekemämme yhteistyösopimus Visma Tampuurin kanssa on merkittävä uusi avaus sekä skaalautuvuuden että kansainvälistymisen näkökulmasta,” EnerKeyn myynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Jaakko Huhta kertoo.

Lisätietoja:
Juha Raitanen, toimitusjohtaja, Visma Tampuuri Oy, p. 040 824 4203
Jaakko Huhta, Vice President, Sales and Business Development, EnerKey Oy, p. 0400 292 257

Visma Tampuuri Oy
Tampuuri on kiinteistötietojärjestelmien markkinajohtaja Suomessa ja sitä käytetään yli miljoonan asunnon sekä 84 000 kiinteistön hallinnoimiseen. Kaksi miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä. Visma Tampuurin taustalla on pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. Suomessa Vismalla on yli 100 000 asiakasta, joita palvelee jo 1400 asiantuntijaa. www.visma.fi/tampuuri

EnerKey Oy
EnerKey Sustainability & Energy Management System (SEMS) on Pohjoismaiden johtava, ISO 50001 ja ISO 14001 -sertifioitu, pilvipohjainen energiatiedon ja -prosessien hallinnan SaaS-palvelu. EnerKey SaaS-palvelun vastuullisuusominaisuuksiin kuuluu päästöraportointi, jäteraportointi, liikennepolttoaineiden seuranta sekä sisäilman laatu.
EnerKeytä käyttää yli 1000 asiakastamme ja sillä hallitaan yli 100 000 mittapisteen tuottamat kulutustiedot 15 000:ssa kiinteistössä. EnerKeyn saat myös organisaatiosi omalla logolla ja ulkoasulla brändättynä asiakkaidesi käyttöön Powered by EnerKey -alustaratkaisuna.
www.enerkey.com - poweredby.enerkey.com

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland