Seuraa Visma

Kesäkerho helpottaa Visma-perheiden arkea Lappeenrannassa

Lehdistötiedote   •   Kesä 03, 2020 09:32 EEST

Visma Solutionsin kesäkerholaiset valmiina uuteen päivään.

Visma Solutions Oy tarjoaa jo toisena kesänä peräkkäin henkilökunnalleen helpotusta kesäajan lastenhoitohaasteisiin. Visman kesäkerho järjestetään koronarajoitukset huomioon ottaen Lappeenrannassa Visman uusissa toimitiloissa ja niiden lähiympäristössä.

Haluamme työnantajana tarjota mahdollisimman monipuolista tukea työntekijöidemme arkeen myös korona-aikana. Kerhon tavoitteena on tukea lapsiperheitä arjen pyörittämisessä, kun lapset ovat jo kesälomilla, mutta vanhemmat edelleen töissä.

  • Meidän henkilökunta on erinomaisen joustavaa ja itseohjautuvaa ja sen vuoksi tämä kevät on sujunut poikkeusoloista huolimatta erittäin hyvin. Halusimme tarjota kotona työskenteleville vanhemmille hetkeksi mahdollisuuden rauhallisempaan työympäristöön ja samalla heidän lapsilleen tilaisuuden päästä kokemaan kesälomalla jotain kivaa ja erilaista, kertoo toimitusjohtaja Jussi Pekkala.

Poikkeusolojen vuoksi kerholaisten määrä on tänä kesänä rajoitettu alle kymmeneen per päivä. Edellisvuodesta poiketen myös ilmoittautumisia otettiin vastaan päiväkohtaisesti, viikkokohtaisten ilmoittautumisten sijaan.

Kiinnostus kerhoa kohtaan oli keväällä suuri, kerhoon ilmoitettiin alustavasti vajaat kolmekymmentä lasta. Mutta, koska suurin osa Visma Solutionsin työntekijöistä työskentelee edelleen etänä, väheni lopullinen osallistujamäärä jonkin verran.

  • Lapsemme on odottanut innolla alkavaa kesäkerhoa. Kerhon lapsista osa onkin jo tuttuja ja ohjelmassa näyttää olevan mukavaa kesään sopivaa ulkotekemistä. Kesäkerho helpottaa myös meidän arkea, koska voimme molemmat keskittyä töihimme kesäkuussa ja viettää yhteistä lomaa sitten heinäkuun. Toivottavasti kerho järjestetään tulevina kesinäkin, toivoo Netvisorin kehityspäällikkö Ville Vähä-Nuuja.

Pandemia on muutoinkin huomioitu kerhon järjestämisessä. Ohjaajat on koulutettu ja he ovat tietoisia turvavälien pitämisestä. Käsien pesusta ja desinfioinnista huolehditaan riittävästi. Lisäksi noudatamme THL:n ja hallituksen ohjeistuksia kuten muutenkin kaikessa yhtiön toiminnassa. Kerholaisten ruokailut on tilattu toimistolle Kattava Cateringiltä.

Kesäkerho työllistää tänäkin vuonna useita nuoria kesätöihin. Hoitovastuun kantavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piirin koulutetut hoitajat. He tarjoavat lapsille laadukasta ja ammattitaitoista ohjelmaa ulkoilusta ja pelailusta askarteluun ja piirtelyyn. Lisäksi olemme palkanneet kaksi SaiPa-Salibandyn nuorta pelaajaa avustamaan kesäkerhon järjestämisessä.

Visma Solutionsin kesäkerho järjestetään 1.-26.6.2020 arkisin klo 9-15, osoitteessa Villimiehenkatu 10, Lappeenranta. Medialla on mahdollisuus käydä tapaamassa kerholaisia, etukäteen sovittuna ajankohtana.

Yhteyshenkilö:

Tiina Laapio, markkinointi- ja viestintäjohtaja, +358 50 365 3949, tiina.laapio@visma.com

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.