Seuraa Visma

Huolehdimme tietoturvasta – ISO/IEC 27001:2013 -sertifikaatti tukee toimintaamme

Lehdistötiedote   •   Elo 20, 2015 07:57 EEST

Visma Enterprise Oy:lle on myönnetty arvostettu tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ISO/IEC 27001:2013 -sertifikaatti, joka kattaa yrityksen sisäisen toiminnan ja SaaS-palvelut. Sertifioinnilla voimme osoittaa, että Visma Enterprise Oy on luotettava palveluntarjoaja ja kumppani, joka systemaattisesti ylläpitää ja kehittää toimintaansa kriittisten tietoturvavaatimusten kasvaessa.

”Asiakkaiden ja markkinan vaatimukset tietoturvalle tiukentuvat koko ajan. Olemme tienneet tietoturvamme olevan hyvällä tasolla, mutta nyt sen on todistanut ulkoinen auditoija”, toteaa toimitusjohtaja Jukka Mikkonen Visma Enterprise Oy:sta.

ISO/IEC 27001 on kansainvälinen tietoturvallisuuden hallintajärjestelmästandardi riskien arvioinnin ja tarvittavien ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamiseen. Standardi asettaa vaatimukset organisaation tietoihin kohdistuvien riskien tunnistamiseen ja niiden uskottavaan hallintaan. Sertifioinnin suoritti KPMG IT Sertifiointi Oy.

Visma Enterprise Oy on innovatiivinen ja kasvava ohjelmistotalo, joka on erikoistunut HR-, matka- ja kuluhallinta- sekä työajanhallintajärjestelmiin. Menestyksemme pohjautuu M2 Matka- ja kuluhallintaratkaisuun sekä Tiima Työajanhallintaratkaisuun ja HR-järjestelmään, joissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet ja erinomainen käytettävyys. Lue lisää http://www.visma.fi/enterprise/

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.