Ohita

Tiedote -

Huolehdimme tietoturvasta – ISO/IEC 27001:2013 -sertifikaatti tukee toimintaamme

Visma Enterprise Oy:lle on myönnetty arvostettu tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ISO/IEC 27001:2013 -sertifikaatti, joka kattaa yrityksen sisäisen toiminnan ja SaaS-palvelut. Sertifioinnilla voimme osoittaa, että Visma Enterprise Oy on luotettava palveluntarjoaja ja kumppani, joka systemaattisesti ylläpitää ja kehittää toimintaansa kriittisten tietoturvavaatimusten kasvaessa.

”Asiakkaiden ja markkinan vaatimukset tietoturvalle tiukentuvat koko ajan. Olemme tienneet tietoturvamme olevan hyvällä tasolla, mutta nyt sen on todistanut ulkoinen auditoija”, toteaa toimitusjohtaja Jukka Mikkonen Visma Enterprise Oy:sta.

ISO/IEC 27001 on kansainvälinen tietoturvallisuuden hallintajärjestelmästandardi riskien arvioinnin ja tarvittavien ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamiseen. Standardi asettaa vaatimukset organisaation tietoihin kohdistuvien riskien tunnistamiseen ja niiden uskottavaan hallintaan. Sertifioinnin suoritti KPMG IT Sertifiointi Oy.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma Enterprise Oy on innovatiivinen ja kasvava ohjelmistotalo, joka on erikoistunut HR-, matka- ja kuluhallinta- sekä työajanhallintajärjestelmiin. Menestyksemme pohjautuu M2 Matka- ja kuluhallintaratkaisuun sekä Tiima Työajanhallintaratkaisuun ja HR-järjestelmään, joissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet ja erinomainen käytettävyys. Lue lisää http://www.visma.fi/enterprise/

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland