Ohita
Kuvassa Ari Himma (Virvo), Maritta Marjomaa-Mäkinen (Virvo), Ulla Nikkanen (Visma) ja Anne Haggrén (Virvo).
Kuvassa Ari Himma (Virvo), Maritta Marjomaa-Mäkinen (Virvo), Ulla Nikkanen (Visma) ja Anne Haggrén (Virvo).

Tiedote -

Henkilöstöjohtamisen asiantuntijatalo Virvo Oy yrityskaupalla Vismalle

Visman BPO-divisioona jatkaa voimakasta kasvustrategiaansa ja vahvistaa nyt asemaansa HR-palvelukumppanina ostamalla henkilöstöjohtamisen ja -hallinnon palveluihin sekä konsultointiin erikoistuneen Virvo Oy:n.

– Vauhditamme yrityskaupalla talous- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluidemme kasvua ja HR-asiantuntijapalveluiden tarjontaa Suomessa. Yhdistymisen mukana Virvo tuo liiketoimintaamme vahvan kokemuksen organisaatioiden ja johtamisen kehittämisestä. Rekrytointi- ja resursointipalvelut yhdistettynä henkilöstöjohtamisen palvelukokonaisuuteen tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada kaikki tarvitsemansa palvelut vaivattomasti yhdestä paikasta. Kaupan myötä pian toteutuu tavoitteemme olla alan modernein ja halutuin palvelukumppani keskisuurille yrityksille ja työpaikka parhaille HR-osaajille, kertoo Vismalla palkka- ja HR-palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Ulla Nikkanen.

Työelämän muutokset asettavat yhä kovempia vaatimuksia myös HR:n uudistumiselle. Visman kasvu henkilöstöjohtamisen ja henkilöstöhallinnon palveluiden eri osa-alueille avaa uusia mahdollisuuksia sekä asiakkaille että henkilöstölle.

– Vismalla on vahva asema sekä kotimaisten että kansainvälisten yritysten palkka- ja taloushallinnon palvelukumppanina. Yhdistäessämme Virvon palvelut Visman talous- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluihin muodostamme ainutlaatuisen ratkaisukokonaisuuden. Asiakkaillemme palvelutarjontamme yhdistäminen avaa HR-palveluiden rinnalle mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää talous- ja henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisuja toimialan johtavan kumppanin kanssa. Visman kansainvälisyyden myötä pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistä kansainvälisemmin, toteaa Virvon toimitusjohtaja Anne Haggrén.

Lisätietoja antavat:

Ulla Nikkanen, liiketoimintajohtaja, Visma Employee Management Oy, ulla.nikkanen@visma.com, +358 40 522 9091, www.visma.fi/taloushallinnon-palvelut/palkanlaskenta-ja-hr/

Anne Haggrén, toimitusjohtaja, Virvo Oy, anne.haggren@virvo.fi, +358 525 4046, www.virvo.fi/

Virvo Oy:

Virvo on liiketoimintalähtöisen henkilöstöjohtamisen asiantuntijatalo, jossa työskentelee noin 40 henkilöä. Tarjoamme henkilöstöjohtamisen ammattitaitoa yrityksen tilanteeseen sopivalla tavalla – juuri sen verran ja siinä muodossa kuin sitä tarvitaan. Osaamisemme kattaa henkilöstöjohtamisen strategialähtöisen kehittämisen ja sen operatiivisen toteuttamisen, johtoryhmä- ja esimiesvalmennukset, organisaatiokulttuurikartoitukset ja rekrytoinnin sekä henkilöarvioinnin. Vuonna 2015 Virvon liikevaihto oli n. 3 MEUR. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Oulussa palvellen asiakaskuntaamme yritys-, järjestö- ja julkisella sektorilla koko Suomessa.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 400 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 330 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 7 400 työntekijää, ja vuonna 2015 sen liikevaihto oli 8 338 miljoonaa Norjan kruunua. Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 400,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are 7 400 employees and our net revenue amounted to NOK 8 338 million in 2015.

www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland