Ohita
Britta Johansson-Norgren ja Trond Asle Gjerdalen ovat ensimmäisen Visma Alp Trophyn voittajia
Britta Johansson-Norgren ja Trond Asle Gjerdalen ovat ensimmäisen Visma Alp Trophyn voittajia

Tiedote -

​Gjerdalen ja Johansson-Norgren Visma Alp Trophyn voittoon

Visma Alp Trophy -kilpailu huipentui viime viikonloppuna Toblach-Cortinan osakilpailuun tiiviin kisakuukauden jälkeen. Britta Johansson-Norgren ja Trond Asle Gjerdalen valtasivat kärkisijat ja varmistivat samalla arvokkaan Trophy-kilpailun voiton.

Visma Alp Trophyn voittajat määräytyvät neljän Alpeilla käytävän Visma Ski Classics -osakilpailun mestaruuspisteiden perusteella ja heidät molemmat palkitaan 5000 eurolla. Osakilpailut ovat Kaiser Maximilian Lauf, La Diagonela, Marcialonga ja Toblach-Cortina.

Toblach-Cortinan osakilpailu käytiin 3. helmikuuta lumisateisissa olosuhteissa. Johansson-Norgren ja Gjerdalen voittivat kumpikin oman loppukiritaistelunsa, ja maalissa heidät julistettiin Visma Alp Trophyn voittajiksi. Sekä naisten että miesten osalta hitaasti alkaneen kilpailun päätyttyä Visman toimitusjohtaja Øystein Moan kertoi olevansa vaikuttunut.

– Kuluneen kuukauden aikana hiihtäjät ovat kilpailleet rinta rinnan neljässä tiukassa kisassa. Voittajien esitykset ovat olleet vakuuttavia koko kilpailun ajan ja varsinkin loppua kohti. Olemme ylpeitä voidessamme yhdistää brändimme heidän tiimityöhönsä, vahvuuteensa ja luonteenlujuuteensa, Moan toteaa.

Jo Seefeldissä ja St. Moritzissa järjestettyjen ensimmäisten osakilpailujen jälkeen näytti siltä, että Gjerdalen ja Johansson-Norgren olivat matkalla Visma Alp Trophyn voittoon: molemmat voittivat kummatkin osakilpailut omassa sarjassaan. Johansson-Norgren olikin ykkönen kaikissa neljässä kisassa, mutta Gjerdalenille Marcialongan osakilpailun neljäs sija toi mutkia matkaan. Ykkössija Toblach-Cortinassa riitti kuitenkin varmistamaan hänelle miesten sarjan voiton.

Visma Alp Trophyn palkinnot jaetaan Visma Ski Classics -kilpailun viimeisen, Ylläs-Levillä 14. huhtikuuta järjestettävän osakilpailun jälkeen.

Tulossa: Visma Nordic Trophy -kilpailu käynnistyy Ruotsin Vasaloppetista 4. maaliskuuta.

Visma Ski Classics VIII (2017/2018):
Osakilpailu 1: 26. marraskuuta, Prologue, Pontresina, Sveitsi, 10 km
Osakilpailu 2: 2. joulukuuta, La Sgambeda, Livigno, Italia, 35 km
Osakilpailu 3: 13. tammikuuta, Kaiser Maximilian Lauf, Seefeld, Itävalta, 60 km
Osakilpailu 4: 20. tammikuuta, La Diagonela, St. Moritz, Sveitsi, 65 km
Osakilpailu 5: 28. tammikuuta, Marcialonga, Trentino, Italia, 70 km
Osakilpailu 6: 3. helmikuuta, Toblach-Cortina, Italia, 50 km
Osakilpailu 7: 18. helmikuuta, Jizerska Padesatka, Tšekin tasavalta, 50 km
Osakilpailu 8: 4. maaliskuuta, Vasaloppet, Ruotsi, 90 km
Osakilpailu 9: 17. maaliskuuta, Birkebeinerrennet, Norja, 54 km
Osakilpailu 10: 7. huhtikuuta, Reistadløpet, Bardufoss, Norja, 50 km
Osakilpailu 11: 14. huhtikuuta, Ylläs-Levi, Suomi, 67 km

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. Visma simplifies and digitalizes core business processes within the private and public sector. 760,000 customers in Northern Europe utilize Visma’s products and services, and an additional 300,000 use Visma as a hosting partner. The group has 6 600 employees and its net revenue amounted to NOK 7 855 million in 2016. www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland