Ohita
Peter Eliassen ja Britta Johansson Norgren voittivat Visma Alp Trophy -kilpailun
Peter Eliassen ja Britta Johansson Norgren voittivat Visma Alp Trophy -kilpailun

Tiedote -

​Eliassen ja Johansson Norgren Visma Alp Trophy –kilpailun voittoon

Visma Ski Classics -kiertueen neljä Alppien kilpailua yhdistävä Visma Alp Trophy -kilpailu on päättynyt Toblach-Cortinan kilpailun peruunnuttua ankarien sääolosuhteiden vuoksi. Voittajiksi hiihtivät Peter Eliassen ja Britta Johansson Norgren, jotka suoriutuivat upeasti kolmessa ensimmäisessä vuoden 2019 kisoista.

Taistelu palkinnosta oli hurjaa; Petter Eliassen ja Britta Johansson Norgren voittivat kumpikin kaksi kolmesta kisasta, ensimmäisen ja viimeisen. La Diagonela osoittautui kaksikolle haastavaksi, sillä Eliassen oli neljäs ja Johansson Norgren kolmas. Siitä huolimatta he varmistivat kahdella ykköspaikallaan lopullisen voiton itselleen Visma Alp Trophy -kilpailussa.

Johansson Norgren painotti tämän palkinnon tärkeyttä kilpailussa ilmeisen iloisena voitostaan:

”Visma Alp Trophy -palkinto on erityisen tärkeä urheilijoille, jotka eivät voi kilpailla kaikissa kauden kisoissa. On hienoa pystyä asettamaan itselleen välietappeja saavutettavaksi kauden aikana. Tämän kilpailun ansiosta pystyin arvioimaan omaa tasoani Alppien kilpailuissa.”

Arvostetun Visma Alp Trophy –kilpailun voittajat saavat kumpikin 5 000 euron rahapalkinnon. Visma jakaa palkinnot ja palkintorahat voittajille Ylläs-Levillä järjestettävän päätöstapahtuman jälkeen.

”Kolmen ensimmäisen Alppien kisan kilpailua on ollut inspiroivaa seurata. Visma on ylpeä yhteydestään kilpailuun, jossa kestävyys ja joukkuehenki ovat tärkeässä osassa matkalla menestykseen. On erityisen mukavaa seurata Brittan ja Peterin kaltaisia urheilijoita, jotka ovat niin vahvasti omistautuneita lajilleen”, kommentoi Øystein Moan, Visman toimitusjohtaja.

Visma aloitti juuri neljännen kautensa nimisponsorina, ja Visma Alp Trophy -palkinto lisättiin kisaan uutena elementtinä viime kaudella.

Urheilijoilla on nyt muutama viikko hyvin ansaittua lepoaikaa ennen seuraavaa kisaa Ruotsin Vasaloppetissa 3. maaliskuuta.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä:
Visman toimitusjohtaja Øystein Moan, +47 92 08 00 00

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo yli 1200 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland