Ohita
Apuayrittajalle.fi-sivustolta voi hankkia yritysten palveluja ennakkoon
Apuayrittajalle.fi-sivustolta voi hankkia yritysten palveluja ennakkoon

Tiedote -

Apuayrittajalle.fi on uusi maksuton myynti- ja markkinointikanava yrityksille

Pienyritysten liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo Visma Passeli Oy on lanseerannut sivuston, jonka kautta kuluttajat voivat ostaa DigitalBooker-ajanvarausjärjestelmää käyttävien yrittäjien palveluja ennakkoon ja näin osoittaa tukea yrittäjille. Kaikkien ostojen tuotot menevät suoraan yrityksille.

Ohjelmistoyhtiö Visma Passeli on julkaissut apuayrittajalle.fi-sivuston, missä sähköistä ajanvarausjärjestelmä DigitalBookeria käyttävät yritykset voivat myydä lahjakortteja ja prepaid-kortteja omille palveluilleen. Oman mainoksen lisääminen sivustolle ja palvelujen myyminen sivuston kautta on yrittäjälle täysin maksutonta.

"Haluamme auttaa yrittäjiä tämän haastavan tilanteen yli ja tarjota alustan, jonka kautta kuluttajat löytävät paremmin lähialueensa DigitalBooker-asiakkaat ja voivat ostaa heidän palveluitaan suoraan verkosta. Kaikki tuotto ohjautuu heti yrittäjälle, kuten normaalistikin DigitalBookerin kautta ostettujen palvelujen tuotot", kertoo Visma Passeli Oy:n toimitusjohtaja Terhi Karasjärvi.

Alusta käyttöön helposti ja nopeasti

DigitalBookerin asiakkaat saavat oman ilmoituksen autayrittajaa.fi-sivustolle helposti ja nopeasti. Yrityksellä tulee vain olla käytössä DigitalBooker-palveluun kuuluvat verkkomaksut, jonka jälkeen lahjakortit ja prepaid-kortit on helppo lisätä järjestelmään myytäväksi ja maksut ohjautuvat suoraan yritykselle. Tämän jälkeen Visma Passeli lisää yrityksen sivustolle kuluttajien löydettäväksi.

Apua digitalisaation tuomaan muutokseen

“Jokaisen yrittäjän on nyt erityisen tärkeää varmistaa, että kuluttajat löytävät yrityksen tuotteet ja palvelut mahdollisimman helposti verkosta. Haluamme tukea yrittäjiä digitalisaation tuomassa muutoksessa ja varmistaa, että yrittäjät hyödyntävät sähköisten ratkaisujen tarjoaman potentiaalin mahdollisimman laajasti oman liiketoimintansa tukemiseen”, Karasjärvi jatkaa.

DigitalBookerin maksuttomasta tuesta asiakkaat saavat apua ongelmatilanteisiin usean kanavan välityksellä. Chatti, sähköposti ja puhelintuki auttavat asiakkaita arkena klo 8-16.

Tutustu apuayrittajalle.fi-sivustoon: www.apuayrittajalle.fi
Tutustu DigitalBooker-ajanvarausjärjestelmään: digitalbooker.com

Lisätietoja:
Sanna Burton, viestintäpäällikkö, Visma Finland Holding Oy, +358 50 322 5222

Visma Passeli Oy
Visma Passeli tarjoaa pk-yrityksille yritystoimintaan tarvittavat ohjelmistot yli 20 vuoden kokemuksella. Visma Passelilta yritys löytää ohjelmistot sähköiseen ajanvaraukseen, kotisivuihin ja verkkokauppaan sekä talous– ja materiaalihallintoon. Toisiinsa integroitavien ohjelmistojen avulla Visma Passeli helpottaa yritysten jokapäiväisiä toimintoja. Lähes 30 000 yritystä käyttää Visma Passelin tuotteita kuukausittain. Taustallamme on ketterä ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1400 asiantuntijaa. Kotisivut: visma.fi/passeli.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 10 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,2 mrd. euron liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland