Ohita
Visma Tampuurin ja Verton yhteistyön tavoitteena on helpottaa taloyhtiöiden vesilaskutusta
Visma Tampuurin ja Verton yhteistyön tavoitteena on helpottaa taloyhtiöiden vesilaskutusta

Tiedote -

Alansa johtavat toimijat Visma Tampuuri ja Verto yhteistyöhön

Verto-vedenmittausjärjestelmiä valmistava vedenkulutustiedon asiantuntija Vercon Oy ja kiinteistöalan ohjelmisto-osaaja Visma Tampuuri ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on helpottaa taloyhtiöiden vesilaskutusta. Tulevaisuudessa Verton ja Visma Tampuurin asiakkailla on mahdollisuus saada vedenkulutustiedot automaattisesti Tampuuriin.

"Paras ajankohta vesilaskutuksen integraatioon ja automatisointiin on mielestäni juuri nyt. Me Vertolla olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, että pääsemme helpottamaan asiakkaidemme vesilaskutusta yhdessä alansa markkinajohtajan Visma Tampuurin kanssa", sanoo Head of Sales Merja Lindell Vertolta.

Energiatehokkuusdirektiiviin (EED) (2012/27/EU) on haettu tänä vuonna muutosta huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mittaamisesta ja laskutuksesta. Muutoksen toimeenpanevan lakiuudistuksen tarkoituksena on ohjata vedenkulutusta energiatehokkaampaan suuntaan ja tehdä vesilaskutuksesta oikeudenmukaisempaa.

Kun lakimuutos astuu voimaan, sovelletaan kulutukseen perustuvaa vesilaskutusta aina uusissa taloyhtiöissä. Kun vanhoihin taloyhtiöihin saadaan lain voimaan tulon jälkeen asennettua asianmukaiset etäluettavat vesimittarit, siirtyvät myös vanhat taloyhtiöt kulutusperusteiseen vesilaskutukseen. Tämä tuo haasteita taloyhtiöiden kiinteistönhallintaan ja vesilaskutukseen. Näihin haasteisiin Verto ja Visma Tampuuri haluavat vastata.

"Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea Tampuurin ekosysteemin avulla, ja kumppanuus Verton kanssa on tästä malliesimerkki. Energiatehokkuusdirektiivin muutoksen ja lakiuudistusten myötä edellytetään, että veden laskutuksen tulee perustua mitattuun kulutukseen. Kumppanuutemme Verton kanssa mahdollistaa sen, että veden laskuttaminen on jatkossa asiakkaillemme helppoa ja mutkatonta", toteaa Visma Tampuurin kumppanuuspäällikkö Erkki Ahonen.

Verto ja Visma Tampuuri ovat alansa markkinajohtajia sekä asiantuntijoita.

"Tulevan energiatehokkuusdirektiivin muutoksien herättäessä kysymyksiä, olkaa rohkeasti meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä vesilaskutuksesta superhelppoa", kannustaa Lindell.

Lisätietoja
Erkki Ahonen, Manager, Partnerships and Ecosystem, Visma Tampuuri, puh. 040 746 3263, erkki.ahonen@visma.com
Merja Lindell, Head of Sales, Vercon Oy, puh. 050 5701 711, merja.lindell@verto.fi

Visma Tampuuri
Visma Tampuuri on kiinteistöalan ohjelmistoasiantuntija. Kehitämme Tampuuri-ohjelmistoa ja autamme asiakkaitamme digitalisoimaan kiinteistönhallinnan prosessit. Jo lähes 2 miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli 10,4 miljoonaa euroa ja liikevoittomme 1,8 miljoonaa euroa. Visma Tampuurin taustalla on pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. Suomessa Vismalla on yli 100 000 asiakasta, joita palvelee jo 1400 asiantuntijaa. www.visma.fi/tampuuri

Verto
Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija. Valmistamme ja myymme huoneistokohtaisia, etäluettavia Verto -vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Pääkonttorimme sijaitsee Sastamalassa ja meillä on toimipisteet Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Meillä on 350 000 asiakasta ja olemme Suomen markkinajohtaja. Verto on tunnettu palvelun korkeasta laadusta, nopeasta toimituksesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja asiantuntemuksesta. Verto-vedenmittausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, siis täysin kotimainen huippupalvelu. Siksi sille on myönnetty Avainlippu. www.verto.fi

Vercon Oy on osa Partnos -konsernia, yli 50-vuotiasta suomalaista perheyritystä.

Aiheet

Kategoriat


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

Suomessa jo 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaitaan pysymään askeleen edellä ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla.

Kotisivu: visma.fi.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Liittyvä sisältö

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland