Ohita
A-lehdet yhteistyöhön Visma Services Oy:n kanssa

Tiedote -

A-lehdet yhteistyöhön Visma Services Oy:n kanssa

Helsinki 24.9.2014 klo 14.00

A-lehdet Oy on valinnut Visma Servicesin taloushallinnon ulkoisen laskennan sekä palkanlaskennan kumppanikseen. Uudella yhteistyöllä A-lehdet haluaa varmistaa ydinliiketoiminnalleen taloushallinnon vahvan tuen.

Taloushallinnon ja sen osaprosessien ulkoistamiseen erikoistunut Visma Services Oy:n palvelukeskus ottaa hoitaakseen 1. marraskuuta alkaen A-lehtien ulkoisen laskennan sekä palkanlaskennan. Henkilöstöstä viisi työntekijää siirtyy Visma Services Oy:n palvelukseen.

– Tavoitteenamme on turvata uudistuksella meille paras mahdollinen kirjanpito ja palkanlaskenta. Konsernimme yritysrakenne on monimutkainen ja saamme Visman kautta käyttöömme meitä nykyistä paremmin palvelevat järjestelmät. Uskomme, että Visma Services on meille oikea kumppani, A-lehtien toimitusjohtaja Juha Blomster kertoo.

– Vahvuutemme perustuu monivuotiseen taloushallinnon ulkoistamisosaamiseen. Yhdistämme laskennan asiantuntijuuden ja sähköiset taloushallinnon prosessit palvelukokonaisuudeksi. Järjestelyn myötä A-lehdet saa tehokkaan ja modernin talousosaston, joka tukee yrityksen liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä ja tarjoaa siirtyvälle henkilöstölle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan muiden ammattilaisten rinnalla, kertoo Visma Services Oy:n toimitusjohtaja John Roitto.

Lisätietoja antaa:

Juha Blomster, toimitusjohtaja, A-lehdet Oy, +358 50 414 4201, juha.blomster@a-lehdet.fi

John Roitto, toimitusjohtaja, Visma Services Oy, +358 500 401 564, john.roitto@visma.com

A-lehdet lyhyesti:

 A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. Konserniin kuuluvat myös designtuotteiden verkkokauppa Finnish Design Shop ja sisustusportaali Styleroom.fi. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Visma Services Oy lyhyesti:

 Visma Services Oy on auktorisoitu taloushallinnon sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluyritys, joka on erikoistunut laadukkaisiin ulkoistamispalveluihin. Visma Services Oy on osa kansainvälistä Visma-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja -palveluiden tarjoaja. Visma-konsernilla on Suomessa lähes 1000 työntekijää, joista Visma Services Oy:ssä työskentelee noin 500.

Aiheet

Kategoriat


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 6 100 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Lisää tietoa yrityksestä: www.visma.com.

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 14 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland