Ohita
Visma Solutions sijalla 13 Suomen nopeimmin kasvien teknologiayritysten listalla

Uutinen -

Visma Solutions sijalla 13 Suomen nopeimmin kasvien teknologiayritysten listalla

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelma on jälleen listannut Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset. Visma Solutions ylsi sijalle 13. 

Listaus perustuu liikevaihdon kasvulle vuosina 2011–2014. Viimeisen neljän vuoden aikana Visma Solutions Oy:n liikevaihto on kasvanut 271%.

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa etsittiin jo yhdennentoista kerran Suomen nopeimmin kasvaneet teknologiayritykset. Lisätietoa Deloitte Technology Fast 50 -listauksesta ja muista menestyjistä löytyy kilpailun kotisivuilta.

Aiheet

Yhteyshenkilö/-t

Sanna Burton

Sanna Burton

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäjohtaja Suomen Visma-yhtiöiden lehdistökontakti 050 322 5222

Visma sujuvoittaa liiketoimintaasi: Ohjelmistot - IT-projektit ja -konsultointi

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 13 600 työntekijää, 1 100 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

Visma
Keskuskatu 3
00100 Helsinki
Finland